DAGENS MOMSPO, FAST FRÅN I FREDAGS (SÅKLART)

Inlägget innehåller annonslänkar

Happy Monday från mig och denna ÖVERHÄRLIGA fluffjacka! Preciiiiis vad man vill krypa in i när temperaturen börjar närma sig en chockartat låg siffra, kan jag säga.

Som vanligt har jag dock inte lyckats lägga upp min Momspo samma dag som jag bar outfitten, så egeeeeeentligen såg jag ut såhär i fredags. Då var det faktiskt dessutom lite sol, så jag slog på stort och körde solisar och sneakers för att stävja vinterfeelingen.

Hade dessutom klänning, som synes. När jag var på Mama-plåtningen förra tisdagen hade modechefs-Malin som rattade plåtningen precis just denna klänning på sig – och silversneakers. Eftersom hon var så himla snajdig i den kombon + att jag hade precis liknande grejer hemma tänkte jag att jag skulle koppa hennes look rakt av. Så det gjorde jag i fredags.

Ni vet ju sen tidigare att jag inte är ett fan av att uppfinna hjulet varenda dag. Så HELT PERFEKT ju, när någon fräsig mänska visar vägen till en bra outfit – dessutom med plagg man liksom redan hade hemma!

Älskar denna fluffjacka! Så rackarns fint att den har luva tycker jag.

Fluffjacka / Line of Oslo
Klänning / JC
Jeans / Dr Denim (liknande hittas här)

Silversneakers / TOM´s (liknande hittas här)

Solisarna hittas här!

Nu ska jag strax lämna Drömmis. Det har varit full fräs här hela dagen. Jag och Jossan har plåtat ett gemensamt samarbete, haft ett gäng telefonmöten om kommande uppdrag, planerat för lanseringen av VÅRT VARUMÄRKE (gaaaaahhh!?), skickat mail kors å tvärs, och käkat lurre.

Och så har vi poddat, såklart. Hela podden ägnade vi åt #MeToo, som både hon och jag såklart är oerhört engagerade i. Jag har ju än så länge bara luftat mina tankar kring denna OERHÖRT VIKTIGA rörelse på Inspirationstagram, men ska även författa ett blogginlägg på ämnet. Kommer snart.

Men först någonting helt annat: i kväll ska jag på barnteater med goda grodan. Hoppas han tycker det är kul!

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Vilken storlek har du i jackan? Så fantastiskt fin❤️

  Alexandra 2017-11-04 18:31:52
  Svara
 • Jag ville bara säga att av alla poddar som tagit upp metoo var ert avsnitt absolut det bästa jag hört. Tack för lite jävla geist och inte trötta redogörelser. Och vad är problemet med att enbart tjejduopoddar tar upp det? Inte ett ordentligt ord i varken Lilla Drevet, Filip & Fredrik eller Alex & Sigge. Jag antar att det jag vill säga är tack för ert senaste avsnitt, ni lös upp mitt poddflöde och speglade mina egna känslor.

  Mikaela 2017-10-26 08:07:46
  Svara
 • Underbar jacka! Bäst ju att dn har huva!

  emzi 2017-10-24 13:34:18 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Du bär upp typ allt med din snits och snygga utstrålning:) Jag har dock börjat våga lite mer, tack vare dig och Jossan. Bara kör på känslan efter inspo från er, även om jag ibland känner mig utklädd av bara en klänning ovanpå byxor. Våga, just do it tänker jag då, haha. Jag ville så gärna gå fram till dig i lördags, men du stod upptagen länge och sedan behövde vi gå ifrån. Där fungerade dessvärre inte ”våga”Hoppas dock att det kommer flera sådana tillfällen. Och att jag inte är så mesig då… Du är hur som helst superstar i mina ögon. Skönt att du känner av signalerna av stress så pass snabbt och klokt, tänk smart och håll dig till dina oerhört begåvade tankar kring detta så mkt du bara kan. KRAM

  Åsa 2017-10-24 07:47:46
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Åååååå men ÅSA! Alltså! Jag hade SÅ gärna velat träffa dig ju! 🙁 Visste inte att du var där! Du är en sån deppig solstråle i min bloggosfär, du gör mig så glad så himla ofta. Hade varit fantastiskt att få säga det till dig irl. LOVA att du kommer fram nästa gång? Vill verkligen verkligen träffa dig!

   Vanja Wikström 2017-10-24 09:40:06
   Svara
 • Men ÅH vilken härlig outfit!!! ??? Vill kopiera den RAKT AV!!✨?✨

  Kristina 2017-10-23 21:48:43 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara
 • Nämen vilken härlig jacka!!

  enna 2017-10-23 18:35:40 http://sayyeastofashion.blogg.se
  Svara
 • du är jättefin! men frös du inte om fotlederna?? :O :O kanske ni hade det varmare i fredags än här borta…

  Ulrika 2017-10-23 17:46:30 http://nettelblad.blogg.se
  Svara
 • Blev så kär i den jackan!!<333 Sörjer så att jag inte har råd 🙁 Men gud så fin den var på dig! Och är så spänd på ditt och Jossans varumärke!!

  Emelie 2017-10-23 17:26:38 http://juniflickan.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!