ÅSSÅ BLEV DET LITE MYCKET IGEN

God kväll hörrni. Som ni säkert märkt har det inte blivit några ”Helgen I Bilder”-inlägg de senaste veckorna. Vilket är synd såklart, eftersom jag vet att just de inläggen tillhör era favoriter. Anledningen är helt enkelt att de tar väldigt mycket tid att sätta ihop, och de senaste veckorna har jag haft extremt dåligt med just – tid.

Mitt liv ordnade upp sig extremt bra på stressfronten efter att jag sålde GlamMom i januari, och sen dess har jag haft sjukt bra pejl på läget och inte jobbat för mycket. Planerat, inte stressat – och skapat rum för TID. Men de senaste veckorna har nåt hänt. Nämligen att det dykt upp grejer från vänster som jag liksom inte KUNNAT undvika eller tacka nej till. Saker som då rört till min planering och ställt allt på ända.

EN sån grej är okej, såklart. Kanske två. Men de senaste tre veckorna har det varit kanske sex, sju såna saker som dykt upp från ingenstans, när schemat redan var pressat.

Det är ingen panik, jag har inte fått tillbaka den där känslan av att jag bara bockar av livet, och att jag Aldrig Någonsin Blir Klar. Jag har hunnit färdigt med jobbet innan klockan slagit Dags Att Hämta, men jag har hunnit färdigt med andan i halsen. Och det är ingen mysig känsla. Inte i tre veckor i sträck.

Dessutom har det blivit en hel del helgjobb för min del den senaste tiden. Inte heller bra, när det liksom blivit VARJE helg i ett par veckors tid.

Därför känns det väldigt skönt att kika i kalendern nu, och se att nästa vecka ser rätt bra ut tidsmässigt. Nästnästa också. Och veckan efter det. Nu kommer jag tillbaka till det LAGOMA jobbliv jag haft sen januari. Underbart.

Att det blir lite för mycket under en kortare period är helt okej, även om mitt mål numera är att inte stressa ALLS. Men det är väldigt svårt att uppnå. Tre veckor var en för lång sån period känner jag, och lärdomen blir att planera in ÄNNU mindre än tidigare i kalendern. Just eftersom det dyker upp såna här grejer från vänster, som liksom MÅSTE göras.

För yes, det har verkligen varit saker som MÅSTE göras. Inget jag har kunnat eller velat välja bort. Som Iggys sjukdomsgrej till exempel, nåt som tog enormt mycket tid i två veckors tid. Och andra saker, som varit relaterade till mitt jobb eller min relation som inte heller gått att ducka för. Inga dåliga saker, tvärtom – men fortfarande sånt som tagit TID.

Men nu är jag strax tillbaks på banan. Förhoppningsvis ännu lite bättre på att planera, på att inte stressa och på att skapa rum för TID. Och i och med det kommer även Helgen I Bilder komma tillbaka. Puss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Ta din tid, ta hand om dig själv!

    Josefine 2017-10-23 09:30:13 https://varmepumpshopen.se/
    Svara
  • Fina du! Vi finns här& läser med glädje det du producerar <3 Viktigast är att du tar hand om dig själv. Fina du!

    Johanna 2017-10-23 09:04:29
    Svara
  • Snyggt det där att inreda växt i en korg på böcker :D. Gillade stilen helt klart :).

    Gällande stress och upptagenhet förstår jag dig precis. Det känns som jag haft få lugna stunder själv sedan jag började mitt nya jobb i augusti. Ser framemot julen, då ska jag fokusera på att andas ut :).

    ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-10-22 21:51:35 http://www.saramadeleine.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!