SES VI PÅ LÖRDAG?

Eftersom jag var SJUKT JÄVLA SNYGG på Mama-plåtningen i tisdags (TACK überbegåvade make up-artisten Nathalie Berzelius!??) knäppte jag såklart så många snyggselfies jag bara kunde medan jag hade allt det där fräset going on. Väldigt handy bilder att ha, eftersom jag nu tänkte puffa för en superrolig grej som går av stapeln på lördag – som handlar om just skönhet.

På lördag är det nämligen dags för FAB Day – Sweden Fashion & Beauty Day, en festivalliknande tillställning på Stockholm Waterfront i Estocolmo. Arrangörer är bland annat Styleby, Damernas Värld, Mama och Veckorevyn, och under dagen händer det HUR mycket kul som helst!

Det bjussas på workshops, trendtalks, det ges stylingtips från modeprofiler, hålls roliga paneldiskussioner – och så kommer det prestigefyllda modepriset Guldknappen även att delas ut på plats.

Och hörrni! JAG är också med på ett hörn. Klockan 16.15-16.45 snackar jag skönhet med Frida Fahrman i Sal 1. Vore ju sjukt kul om ni ville komma och lyssna! Jag kommer bjussa på mina bästa tips å trix på snajdighetsfronten. Ska bli spännande att se vad Frida ställer för frågor, ska försöka leverera så vettiga svar jag kan.

Så komsi, komsi hörrni! Biljetter och all info om denna fabulösa dag hittas här!

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så fin! ?✨ frågade Nathalie vilket läppstift du använt men tydligen var det ditt privata MarcJacobs. Men nu vill jag ju veta vilket nummer/färg läppstiftet har ??

  Jennifer Nilsson 2017-10-20 08:42:15
  Svara
 • Du är skitsnygg! Vill bara Pinteresta bilderna på dig till min Beauty board. Fin i håret, fint smink…allt! Och smyckena är jättefina.

  Sascha 2017-10-19 16:35:42 http://www.vildamagazine.com
  Svara
  • Svar på Saschas kommentar.

   Ha ha men alltså TAAAAACK! Sicken rackarns PEPPPPP! Borde ha Nathalie att fixa mitt fejs varje dag! ;-D

   Vanja Wikström 2017-10-20 09:16:17
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!