MIN DAG I 8 MOBILBILDER OCH EN SKÄRMDUMP

1 // Inledde torsdagen med att jobba från soffan. Tyckte att jag kände mig iakttagen från ovan efter en stund, kikade upp – och såg att vi hade ballonger i taket. Jahapp. En sidoeffekt av att vara bloggare som får bud. Mysigt ändå.

2 // Lite senare mötte jag upp den här MUSTASCHPRYDDE (!) filuren på stan för ett gemensamt ärende. Mysigt det med.

3 // Vid tolvsnåret var det dags för lunch med UNICEF som Jenny Strömstedt bjudit in till. Viktiga frågor, och väldigt härlig samling kvinnor på lurren. Satt bredvid Annika som (när jag berättade om paniken som infann sig på Mama-plåtningen i tisdags ?) sa att nästa gång jag har någon plåtning eller nåt och behöver assistans så ska jag ringa henne, så hjälper hon till. GÖLLE.

Hon känner Iggy väldigt bra eftersom hennes dotter Lilo och Iggy går på samma föris och e bundisar. Så fin idé, och SÅ fint erbjudande. Mysigheten liksom bara fortsatte.

4 // Ja, men ni SER ju. MYZ verkar vara dagens tema? Slank förbi Polhem PR på vägen hem för en kaffe med Elin som jobbar där, och passade på att prova lite plagg från ett märke som heter Line of Oslo som jag verkligen gillar. Den här fluffjackan var så mysig så att jag nästan GICK AV. Älskar att den har luva!

5 // På tal om Line of Oslo – spana in deras vårkollektion! CRAAAAVINGS, för att var extra bloggig. Satan i gatan vad mycket fint.

6 // Den här var min absoluta favorit, och den SKA jag haffa när den kommer ut i butik i början av nästa år.

7 // Sen styrde jag kosan tillbaks mot Söder. På vägen lyssnade jag på en av mina absoluta favoritpoddar – We Are Influencers – där en av mina favoritprofiler var gäst, nämligen Jessica. Det är alltid så sjukt intressant att lyssna på de där avsnitten, eftersom de profiler som medverkar berättar ingående om hur de tänker kring sina kanaler, vad de har för strategier, hur deras statistik ser ut och vad de tjänar. Väldigt spännande, och mycket inspirerande.

8 // På vägen hem hämtade jag ut ett paket, vars innehåll jag är SÅ peppad på. Jag och Jossan kommer nämligen gemensamt vara ambassadörer för ett varumärke som vi båda verkligen gillar. Det är ett samarbete som sträcker sig över sex hela månader (så KUL!), och strax ska vi dra igång. Innehållet i lådan ska plåtas redan i morgon, så i nästa vecka kommer ni få se vad det rör sig om.

9 // På vägen hem slank jag också förbi Donken och plockade upp en dubbel cheeseburgare. He he. UNICEF-lurren var…lätt. Och var var hungrig. Då får man fylla på.

Sen knattrade jag vidare på min älskade dator, tills klockan slog 17 och det var dags att hämta på föris. Bra dag ändå.

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Å, tack! Jag använder Beauty Serum från Lumene, den är lätt men täcker ändå precis lagom. Sen double wear concealer från Ester Lauder och Highlighter från Lumene. Kram!

  Vanja Wikström 2017-10-20 09:17:41
  Svara
 • Åh jag blir så GLAD att du gillar podden! <3 Och du, hela den där klädställningen från Line var ju som gjord för dig.

  La Linda 2017-10-19 21:49:04 http://lalinda.se
  Svara
 • Fluffjackan är underbar! Vad använder du för foundation? Din hy ser sådär härligt ”lystrig ut.

  Heidi 2017-10-19 20:22:26
  Svara
  • Svar på Heidis kommentar.

   Å, tack! Jag använder Beauty Serum från Lumene, den är lätt men täcker ändå precis lagom. Sen double wear concealer från Ester Lauder och Highlighter från Lumene. Kram!

   Vanja Wikström 2017-10-20 09:18:03
   Svara
  • Svar på Heidis kommentar.

   Å, tack!

   Vanja Wikström 2017-10-20 09:15:29
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!