YTTERLIGARE ETT STEG NÄRMRE MÅLET I BARA VARA

Nu är det INREDNINGSDAAAAGS igen, hurra! Tänkte att jag i detta inlägg skulle visa hur VANSINNESFINT det blev med våra elementskydd. Dessa tingestar som jag längtat SÅ länge efter… Ni ser dem skymta längst bak i bild.

Titta, titta så fint! De ger rummet en helt ny nivå på ombonads- och lyxfronten tycker jag. Vi har låtit bygga dem i alla rum där elementen syns.

Vi stekte fårskinnsfluffet som vi hade som matta under rottingstolen. Blev lite för plottrigt (tyckte Niklas?). Det har fått flytta in i vårt sovrum istället (där vi ju också gjort om en del). Nåt ni såklart också ska få se snart.

MYZET att sitta här och bläddra i en tidning alltså. (Händer typ aldrig, men man kan ju drömma.?)

Själva skydden hittade vi på något byggvaruhus, minns faktiskt inte vilket just nu. Tror det var Bauhaus? Men det är bara att bildgoogla ”elementskydd” så hittar ni en massa varianter. De här kostade omkring 600 spänn styck har jag för mig.

Fronten går att haka av så att man kan komma åt termostaten. Och på ovansidan är det springor så att värmen kan komma ut.

Jag tycker det gör SÅ MYCKET att man slipper se de ugly pugly elementen. En sån enkel grej, som (enligt mig) innebär så stor skillnad.

Såhär såg det ju ut innan, för att påminna er lite.

Och här har ni en klassisk Före och Efter.

Och titta vad jag hitta! En RIKTIG före-bild på Bara Vara, tagen den femte maj 2015 när vi precis hade flyttat in. Same same, but (VERY) different.

Nej, den här looken trivs vi bättre med.

Nu är det bara lite tavlor och taklampan som saknas. Fick precis sms om att lampan har kommit, så ska hämta ut den i morgon. Den är SÅ fin, längtar tills vi får upp den!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Alltså SÅÅÅÅÅ snyggt!!!! Förstod inte the big deal med elementskydd när du pratade om det i podden 😉 Men det där ser ju helt MAGISKT ut!! Wow! 😀

    Sara 2017-10-19 08:43:21
    Svara
  • Det blev SÅ bra Vanja!! Ni ser ut att ha det så himla himla mysigt hemma!! Måste verkligen säga igen hur hemtrevligt och verkligen personligt det ser ut!!

    Kristina 2017-10-18 22:20:56 http://nouw.com/kristinalicerika
    Svara
  • Alltså wow så fint det har blivit! Helt förälskad ?

    Cecilia Uddås 2017-10-18 21:42:35 http://ceciliauddas.se
    Svara
  • Alltså sååå snyggt! Letar efter elementskydd, i helgen blir det Bauhaus ??

    Anna Little LuWi 2017-10-18 21:40:43
    Svara
  • Åh Gud! Jag önskar sååå att få svar på vart ni köpt ert matbord!? Har precis blivit sambo och vi letar med ljus och lykta efter ett så fint matbord!

    Julia 2017-10-18 21:36:32
    Svara
    • Svar på Julias kommentar.

      Vad kul att du tycker det är fint! 😀 Vi hittade det på Trademark Living, de har maaaaassa fina grejer: http://www.trademarkliving.dk/en/products/all-products/tables/dining-tables

      Vanja Wikström 2017-10-19 14:57:33
      Svara
  • Sån himlans skillnad, minns när ni precis flyttat in! Otroligt fint och mysigt har ni gjort det! Såg dig förresten på stationen i Älvsjö efter underbara barn-mässan, stod alldeles bredvid på perrongen men fega jag vågade inte säga något haha!

    Elin, mamma till Freja 2017-10-18 21:22:24 http://nouw.com/elinsoderholm
    Svara
    • Svar på Elin, mamma till Frejas kommentar.

      Vad kul att du minns hur det såg ut då. Minns knappt själv, men när jag ser bilderna på lyan från den tiden så blir jag verkligen impad – vi HAR åstadkommit en hel del. 😀 Även om det ibland inte känns så, för det har tagit så himla lång tid.
      Ha ha, och vad KUUUUL att du stod bredvid mig på perrongen! 😀 Jag var så sjukt hungrig och stod och paniktryckte Snickers vet jag ha ha! 😀 Nästa gång får du lova att säga hej, jag blir så himla glad. Också ASMYSIGT att få höra i efterhand ska du veta. 🙂 Vad fint NI har det hemma förresten – kikade in på din (jättefina!) blogg. 😀 KRAM!

      Vanja Wikström 2017-10-19 14:56:37
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!