Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LJUVLIG MIDDAG EFTER KAOTISK DAG

HE-RRE-GUD…..! Ungefär så kan gårdagen sammanfattas. Ni ska såklart få en ingående beskrivning av hela plåtningsdagen, men först måste jag jobba undan lite (hela min arbetsdag i går försvann ju iom plåtningen, så jag har ganska mycket att ta igen). Men jag kan avslöja sisåhär mycket: mina värsta farhågor blev besannade. Men – det löste sig. PUST.

Hursom – vi börjar bakifrån i stället, med gårdagens tjejmiddag. Jag trodde knappt att jag skulle orka ta mig dit (var HELT SLUT), men puttade in min trötta kropp i en bulle och slank iväg. SÅ glad att jag gjorde det såklart, så rackarns mysigt att få hänga med mina girlies.?

Vi var på ett nytt ställe som hette Eatnam, och det är verkligen ett tips! Maten är vietnamesisk och vi gick loss på de krispigaste vårrullarna vi någonsin ätit. Tydligen importerade de eget vietnamesiskt rispapper som omslöt rullarna och gjorde dem eeeextra krispiga. Rispappret tog fyra månader (!) att få hem varje gång, men SÅ värt det för fy satan vad smarriga de var!

Vi mumsade också i oss ljuvliga sommarrullar (ej friterade vårrullar, SÅ fräscha!) och en massa huvudrätter. Jag tog en vietnamesisk högrevsgryta som hade puttrat i 7 timmar och var sprängfull med smak. Min kompis Carolina tog deras nudelsoppa som hade kokat fem timmar och var helt gudomlig. Roliga smaker och prisvärt. Slink dit ni som gillar asiatiskt! Kul med vietnamesiskt också, det äter i alla fall inte jag särskilt ofta.

En perfekt avslutning på en väldigt rolig men också extremt stressig dag.

Här får ni en liten sneak peek på hur jag såg ut i går. Kände mig sjukt flådig! Som ni ser fick den andra byxdressen från Zara som jag provade inför InoS-galan hänga med på denna plåtning, så rackarns fin ju!

Härligt att se denna bilden tycker jag, man ser inte alls paniken som råder därinne i det snajsigt sminkade ansiktet… ? Men som sagt, mer om detta senare. Nu måste plöja mail och stöka undan en triljon grejer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Herregud så snygg du är i den byxdressen! Wow!

  Michaela 2017-10-18 22:02:13
  Svara
 • Kul att du tipsar om eatnam! Det kan ju vara Stockholms godaste asiatiska place ? När jag var där första gången åt jag den där nudelsoppan med MASSVIS av vårrullar med räkor och fläsk – och det var tamejfan det godaste jag någonsin satt tänderna i ? Ditt hår var så otroligt snyggt här dessutom ?

  Ida 2017-10-18 18:50:56
  Svara
 • Topp 3 snyggaste bilderna på dig ever i din blogg! ALLT är perfekt. Sminkningen! Håret! Byxdressen! Leendet! (Det syns iaf inte att det kanske är en hoppande gullig groda bakom som är otålig;)

  Åsa 2017-10-18 12:33:23
  Svara
Vanja Wikströms webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!