ASPEPP MEN LIVRÄDD

(Bilder: KajsaCharlotta.se)

God morgon från mig och min lilla boxare! I dag ska vi göra ett modejobb ihop, jag och min lilla groda. Yes, ni hörde rätt – ett MODEJOBB.

Det är för tidningen Mama, och temat för plåtningen är ”Magisk fest”. Tydligen ska det vara lite Alice i Underlandet-känsla, vilket typ är den ALLRA BÄSTA festkänslan ju. ÄLSKART!

En del av mig är ASPEPPAD, jag vet ju hur otroligt fina Mamas modejobb är och är så galet glad att jag få vara med om ett sånt. Tänk vad roligt att få megasnajdiga bilder på mig och Igglypiggly! En annan del av mig är LIVRÄDD.

HUR sjuttsingen ska jag hålla min goda unge på gott humör medan jag blir sminkad? Hur sjuttsingen ska jag få på min goda unge de kläder som han ska bära? Hur sjuttsingen ska jag få min goda unge att sitta där fotografen vill att han ska sitta? Hur sjuttsingen ska jag få min goda unge att se happy clappy ut på beställning? Hur sjuttsingen genomför man en heldagsplåtning med en 3,5-åring där jag håller mig snajdig, han håller sig glad och allt bara…FUNKAR? Gaaaaahhhh.

Tyvärr kan inte Niklas följa med och assistera, och jag har heller inte lyckats få tag på någon annan assistans. Ska plocka med mig alla typer av underhållningsgrejer kan jag komma på, samt mutor. Obv.

Men. Jag tänker att Mama ju gör sånt här JÄMT. Det är ju liksom deras specialitet. Så jag får helt enkelt lita på att det kommer gå bra. Att ”mitt” modejobb inte kommer vara det första i Mamas historia som FALLERAR TOTALT.

Håll tummarna för mig i dag snälla rara, så berättar jag mer om denna dag när vi överlevt den.

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Vanja!

  Så spännande att höra i veckans podd hur du ser på ditt varumärke och vad som är glasklart för dig. Skulle gärna vilja veta mer om det 🙂 Mer konkret och inte bara skrapa på ytan hur du ser på ditt varumärke. Vad för hörnstenar har du i ditt varumärke som du tycker gör dig unik? Är det din stil, din familjebild, Iggy, att du är med i en duo eller vad är det för konkreta saker? Vore spännade att höra mer hur du tänker!! 🙂
  KRAM!

  Sofia 2017-10-18 10:13:23
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Å vad roligt att du tycker detta är intressant! 😀 Det ska jag såklaaaart skriva mer om!

   Vanja Wikström 2017-10-18 16:20:35
   Svara
 • Såg galet fint ut bakom kulisserna:)

  Johanna 2017-10-18 09:31:01
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   JOHANNAAAAAA! Nu kom jag på det! Fick ett mess av dig ju, ang att ni skulle komma hit! Skärmdumpade så att jag skulle komma ihåg att svara när jag kollat min kalender, men sen tror jag Iggys ticsgrej kom emellan och efter det har det varit lite mycket igen så detta har helt fallit mellan stolarna. SORRY! När var det ni kom hit>? Har ni redan varit här? Har för mig att det var i slutet på okt? PUSS!

   Vanja Wikström 2017-10-18 09:44:19
   Svara
 • En positiv grej som kanske kan lugna liiiiiiiiiiiiiiiite, hehe… är ju att OM det skulle gå helt åt pipsvängen (tårar, kaos och halvpåklätt…) så kan ju det OCKSÅ bli superroliga, fina och naturliga bilder ;D

  Josefin 2017-10-17 14:59:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!