SNACKAR SPINDLAR I TEVE RUNT 11-ISH I DAG

God måndag på er! Här står jag i Malou Efter Tio-studion igen. I dag är jag med för att snacka om spindlar, eller rättare sagt – min GRAVA AVERSION gentemot dem. Hua.

Strax innan kl 11 i dag är jag med, kika ni som vill. Lägger såklart upp klippet i el bloggo efteråt. Nu ska jag dra fördel av den göttiga frullen man bjuds på här. Hoppas jag inte darrar och hoppar för mycket i direktsänd teve sen. Och att jag undviker en hjärtattack.

Nåt som känns skönt är att jag i alla fall börjar känna mig en smula van vid själva tevegrejen, så i dag kan jag fokusera till 100% på att noja för spindeldjuren.?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Wow! Du är ju helt strålande! ✨ Underbar och vacker människa. Älskar din outfit också! ?

  Elin 2017-10-24 12:25:36
  Svara
 • Hej Vanja!

  Det var roligt att träffa dig hos Malou idag – du var både fantastiskt klok och imponerande modig!

  Mvh Per Carlbring
  PS: Ett länktips om någon brottas med fobier är även dessa självhjälpsböcker som är gratis (laglig nerladdning från författaren): https://www.carlbring.se/boktips-gratis-nerladdning-av-sjalvhjalpsbocker-vid-fobier/

  Per Carlbring 2017-10-16 13:26:01 https://www.carlbring.se
  Svara
  • Svar på Per Carlbrings kommentar.

   Å, men tack Per! 🙂 Superkul att träffa dig också, och tack för bra jobb med Itsy, tror verkligen på att VR kan hjälpa många därute, eller funka som ett bra komplement till KBT. 🙂 Tack också för att du tipsar vidare om bra hjälpmedel, GRYMT! Heja dig och ha en toppenkväll! 🙂

   Vanja Wikström 2017-10-16 16:41:21
   Svara
 • Hej, jag undrar också över den fantastiskt fina klänningen? Med vänlig hälsning, Linda

  Linda 2017-10-16 11:48:26
  Svara
 • Hej Vanja! Tycker att du är en helt fantastisk förebild på många sätt och vis. Skulle bli sp glad om du kunde ge mig tips på hur man kommer över komplex man har.. vet att du nämnt tidigare att du haft komplex för dina tänder, vilket jag upplever att du släppt allt mer sedan jag började följa dig för flera år sedan. Jag har en sne framtand som jag hatar(!) och speciellt i vissa vinklar. Är en glad person men känner mig ofta reserverad från att le på bild och ibland tom att vara mig själv för att det försämrar mitt självförtroende så pass mycket. Har funderat på tandstöllning vilket skulle kosta mellan 30-50 tusen vilket inte är pengar jag har idag. Så snälla, HUR kommer man över / lär sig leva med / släpper dessa hjärnspöken? Jag tycker fö att du ör superfin i just dina tönder 🙂 kram

  Marina 2017-10-16 11:36:20
  Svara
 • Hej! Var kommer din klänning ifrån? Med vänlig hälsning, Anna

  Anna 2017-10-16 10:48:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!