BOOSTA BRUDAR SOM GÖR SKILLNAD!

I juni lunchade jag (och mitt SÅ LILA HÅR!) med ovan asgrymma gäng. Vi hade fått i uppdrag att utse de nominerade till Tidningen Mamas fina pris Årets Inspiratörsmama.

Vid lunchens början hade vi en låååång lista med tokbraiga brudar som vi diskuterade. Och några timmar senare hade vi enats om sex kvinnor som vi alla tyckte hade åstadkommit något alldeles exceptionellt bra det senaste året. Nämligen dessa:

Och nu när kandidaterna är avslöjade så är det dags att rösta. Det gör man superduperenkelt genom att slinka in här och klicka på den man vill lägga sin röst på. Där kan man också läsa mer om varje kandidat. Man kan rösta tom 12 november, och den som vinner kommer få sitt pris på Årets Mama-galan som går av stapeln dagen efter.

Jag har en favorit, som jag lagt min röst på. Rösta ni med vettja, alltid härligt för brudar som gör skillnad att få uppskattning.❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!