EN INBLICK I VÅRT NYA BADRUM

Inlägget innehåller annonslänkar

Nu ska ni få en inblick i vårt ”nya” badrum. Vi har inte gjort om det helt eftersom vi ju bor i hyresrätt, men vi har lyckats piffa rätt så rackarns mycket tycker jag – med små medel.

En grej vi gjorde var att bygga in tvättmaskinen. Tidigare stod grejerna direkt på den, vilket gjorde att man var tvungen att plocka bort allt varenda gång man skulle tvätta. Annars åkte sakerna i golvet när maskinen vibrerade. Numera kan de stå kvar, eftersom maskinen är inbyggd, halleluja!

Fluffade också om upplägget ovanpå tvättmaskinen en smula. Ville få in mer värme och naturmaterial, så satsade på trägrejer istället för det klassiska med marmorbrickor.

Hittade det mesta på Hemtex, men tror grejerna var mer tänkta att användas i kök än badrum. Som de här glasburkarna med varsin träboll till lock exempelvis. SÅ perfekta att ha bomullspads och tops i ju! De var dock lite bleka i sin träfärg och gick inte hundra ihop med brickan, men det kirrade jag på detta vis:

Jag tog fram olivolja och en pensel…

…och oljade helt enkelt in kulorna.

Titta vad fint!

Såhär såg de ut efter att oljan torkat in, perfekt nyans ju.

Träbollarna före och efter. Så nöjd!✌? Den stora glasburken hittas här, och den lilla här.

Tycker det blev jättemysigt. Brickan hittas här, och funkar såklart lika bra i köket. De små korgarna är säkert tio år gamla från IKEA, men här hittas liknande.

I badrummet har vi även bytt ut det sunkiga gamla handfatet mot en kommod, så numera får man plats med SÅ mycket mer. Vilket gör att man bara behöver ha framme det som man tycker är fint. Underbart.

Det här doftljuset hittade jag också på Hemtex. Förutom att det är superfint så luktar det helt bananasgott. 49 pix, ett fynd ju. Hittas här.

I nästa inlägg ska ni få se HELA badrummet såklart. Med nya spegelskåpet och nya kommoden. Vi har dock en grej kvar på listan innan vi är klara, och det är att hitta de perfekta sandfärgade handdukarna. Som är fluffiga och mysiga. Sitter ni inne på några tips på den fronten, så hojta gärna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Här är två tips på supermjuka handdukar ?

    http://www.gant.se/home-handduk/beige-premium-terry-handduk/13923

    http://royaldesign.se/viewitem.aspx?ID=162483

    Älskar era vloggar och hoppas ni snart har tid att göra nya?

    Sofie 2017-10-15 12:26:25
    Svara
  • Jag älskar er inredning! Så himla fint. Något jag tänkte på var det här med att ni bor i hyresrätt. Får ni ändå stå för t ex ommålningen av köksluckorna själva? Har bott i hyreslägenhet förut men aldrig tänkt på att en kan göra sådana förändringar! Supersnyggt det också förresten. Nu bor vi i hus men jag har flyttat några gånger och i senaste hyresrätten tyckte jag att det var så trist att fixa nya tapeter eller måla om för att om en flyttar så har en inget för det utan kanske t.o.m. får stå för att det ska målas om igen för att färgen/tapeten inte ingår i standardutbudet. Som inte alltid ens är särskilt neutralt eller fint!
    Förhoppningsvis ska ju en bo länge när en gör om så att kostnaden för att ev återställa inte är så stor i längden. Jag har själv bara haft erfarenhet av kinkiga hyresbolag som nog gått i taket om de sett något annat än sina val av förändringar 🙂
    Kraaam

    Isabel 2017-10-15 10:46:21
    Svara
  • Så fint

    Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2 2017-10-14 15:28:52 http://www.joannahalvardsson.se
    Svara
  • Ännu en gång megasnyggt fluffat, Vanja! ??✨ naturmaterial ger den där spakänslan liksom. Heja!

    Tove 2017-10-14 14:43:56
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!