THE GAAAAAHHHLA-FÖLJETÅNG CONTINUES

Jehupp. Om ett litet slag kommer Annika hem hit med en resväska full med kläder och accessoarer. Nåt i den hoppas jag innerligt ska kännas rätt, så att jag kan rocka min look med oumpfhh och självförtroende.

Sängscrollade lite innan läggdags i går, och hittade ett helt gäng fina jumpsuits på Zara. Skärmdumpade alla jag gillade och mailade till Annika.

Har ju ingen aning om hur det funkar när man jobbar med en stylist – kan de köpa med sig plagg till en också, som man kan få prova? Men det gick tydligen kalasbra, för Annika svänger förbi Zara innan hon kommer hem hit, och plockar upp ett gäng jumpsuits. TACK!

De här är mina favoriter, kanske allra mest den till höger. Men sen beror ju ALLT på hur plaggen sitter. Håller tummarna för att någon av raringarna ovan, alternativt nåt i Annikas stora väska, sitter som en smäck. För ni vet ju – KÄNNER man sig inte snajdig, så BLIR man liksom inte snajdig. Känslan av att ”Men YES!” måste finnas där.

Ska bli spännande detta. Känner att det helt klart är ett Make It Work-moment. Och att jag inför nästa GAAAAHHHLA ska vara ute i lite bättre tid. He he.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!