SÅHÄR BLEV MIN GAAAAAHHHLA-OUTFIT!

Okeeeeeeeej. När ni läser detta är jag redan på plats på galan, och om ni har följt mina Insta Stories i dag så vet ni att man ju kunde vara med och rösta på vilken outfit jag skulle välja. Eftersom jag nu är där (i den valda outfitten) tänkte jag visa er hur det gick till tidigare i dag när jag och Annika hittade nåt som jag kände mig:

1 // SNYGG i.
2 // BEKVÄM i.
3 // AVSLAPPNAD i.

För det gjorde vi, hurra!

Annika kom hem till mig med en gigantisk resväska full med plagg och accessoarer. Vi la ut alla kläder så att jag fick en överblick, sen provade jag loss. Kände starkt för byxdress, så drog på mig dem först.

Det första jag fick på mig var den här mörkgröna från Teotoki. Tycker de gör ASFINA grejer så jag hade bett Annika ta med ett gäng därifrån.

Den satt jättebra, och jag kände mig snygg på studs. SÅ SKÖNT. Redan där kände jag att jag hade ett jättebra alternativ.

Eftersom den var väääldigt urringad (mer än jag var bekväm med) satte Annika på mig ett spetslinne under.

Blev jättefint!

Byxdress nr två var den här från Zara. Fin absolut, men mer nåt att glida runt i på sommaren med ett par sandaler, typ. Inte så mycket gala-känsla.

Testade därefter den här. Också från Zara, också skitsnygg – och nåt jag kände mig bekväm i. Ett perfekt andra alternativ.

Annika hade med sig så mycket fint. Att anlita en stylist var SÅ skönt, det är INTE sista gången jag gör det. Himla fiffigt med en annan hjärna som också kan ge input och hitta på roliga klädkombos, så att man inte alltid kör på samma grejer. Blir ju lätt så.

När vi gått igenom byxdressarna stod jag och drog i lite klänningar, men kände att ”Nää, det är byxdress som gäller!”. Så otroligt bekvämt, och kändes liksom lagom uppklätt.

Det kokade ner till de här två alternativen. Den mörkgröna från Teotoki, och den blommiga från Zara. Jag ÄLSKADE båda, men hade en klar favorit till just den här tillställningen. Nämligen…

…denna! För mig, just nu, så kändes den perfekt. Kul med mönstret, härligt med den vinröda färgen och perfekt längd på ärmar och ben. Den mörkgröna tyckte jag också var skitsnygg, men den var en smula lång plus att den var lite mer elegant. På ett superfint sätt, men just i dag kände jag mig helt enkelt mer hemma i den lite ”enklare” blommiga dressen.

Min plan är dock att ha Teotokidressen på Mama-galan om en månad. Så jag mjukstartar min galakarriär med nåt som verkligen känns JAG, så tar jag ut svängarna lite mer nästa gång.

När vi hittat rätt plagg var det dags att kika på smycken och accessoarer. Annika hade med sig en massa härligt bling. Jag kände direkt att jag ville ha nåt strassigt och gärna STORT. Inte guld, hellre silver.

Landade på dessa finingar från Lindex.

Vi provade lite olika skor men fastnade för mina silverpjucks från Swedish Hasbeens. De kan jag gå i utan att se ut som Bambi på is, det kändes viktigt.

Den här ASFINA snakesötnosen från Little Liffner fick bli min väska för kvällen.

Och såhär såg alltihop ut tillsammans! Tycker att det blev jättebra.

En outfit som jag kände mig snygg, bekväm och avslappnad i. OCH gala-fin. På mitt sätt. TACK fantastiska Annika för din magiska hjälp! För även om jag ju faktiskt landade på en av byxdressarna jag själv hittade på Zara, så var det UNDERBART att någon annan rattade dit och plockade upp plaggen, hade med sig ett helt urval med massa annat (ofta vet man ju vad man vill ha först när man har lite grejer att välja på, så att man känner vad som INTE är rätt) och piffade mig med accessoarer och smycken.

Och bara det här att jag fick känna att ansvaret liksom lyftes bort från mina axlar, det var SÅ skönt. Som sagt, inte sista gången jag förbereder mig för event med hjälp av en stylist vill jag lova.

Så nöjd! Nu hoppas jag att jag har superskoj på galan, att jag lyckas knäppa upp byxdressen på egen hand när det är dags för toalettbesök (?) och att jag och Jossan inte trillar på scenen när det är dags att dela ut pris till Årets Business, som vi fått i uppdrag att göra. SÅ kul!

Jag är ju faktiskt också nominerad i klassen Årets Influencer, vilket är magiskt, men där vet jag att jag inte har en suck. Det är antal röster från följarna som räknas, och med det upplägget vinner ju den som är störst, så är det bara. Det är inte jag, så jag kommer inte att vinna. Tippar att Maggie tar hem det. Vilket kommer bli FAB, för hon e grym.

Det är alla nominerade, i alla klasser såklart. Sjukt kul att ha hela denna kompetenta och mäktiga tjejmaffia på plats under samma tak i kväll!

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Men var inte klänningen med svalorna jättefin då?

  Kattis 2017-10-15 19:34:00
  Svara
 • Så snygg!! ? Det där svarta spetslinnet som du har under den mörkgröna byxdressen, vet du var det kommer ifrån? Har letat efter precis ett sånt att ha under urringade blusar? Kram!

  Elin 2017-10-15 17:33:04
  Svara
 • färgerna på den blommiga passade dig så himla bra, glad att du valde den. skitsnyggt och DU.

  Ulrika 2017-10-14 11:43:04 http://nettelblad.blogg.se
  Svara
 • Du var såå himla snygg i din byxdress! Så himla skönt att ta på sig nåt som är ens egen stil istället för att köra galaklänning bara för att…
  Tack för inspirationen Vanja! Nästa gång kommer jag också köra på nåt som är jag, istället för galaklänning ?

  Alexandra 2017-10-14 10:32:12 http://alexandrabylund.com
  Svara
 • ÄLSKAR detta inlägget. <3
  (Men så är också mitt favoritprogram Say Yes to the Dress, så har en fetisch för att se folk prova kläder, haha)
  SUPERFINT val! Vet precis vad du menar med att det till stor del också handlar om att känna sig bekväm, liksom True to Oneself. För då kan man slappna av och stråla och vara charmerande på ett helt annat sätt, vilket ger så mycket extra snygghet under själva kvällen.

  Anna 2017-10-14 10:02:20
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Vad kul att du tyckte det var skoj att hänga med i mitt provande! Gillar också när man får hänga med i processer och inte bara se färdigt resultat. 🙂 TACK för fina ord,och JA – alltså viktigast av ALLT tror jag är att vara bekväm i det man bär.

   Vanja Wikström 2017-10-14 12:17:02
   Svara
 • Du passade jättefint i dom båda, jag är en av dom som rösta på den gröna då jag blev helt förälskad i den! Den blommiga passade sig väldigt bra men jag hoppas att den gröna får hänga med en annan gång för jäklar vad fin du var i den också!

  Liv Ringström 2017-10-14 09:44:35 http://livringstrom.se
  Svara
  • Svar på Liv Ringströms kommentar.

   Tack gulle! Jag ÄLSKADE den gröna också, men den kändes lite FÖR elegant, lite för mycket utanför min vanliga klädstil, Men om en månad ’r det dags för Årets Mama-galan, då tror jag att den gröna åker på! 😀

   Vanja Wikström 2017-10-14 12:17:46
   Svara
 • Så snyggt!

  Josefine 2017-10-13 23:45:52 http://www.bluedent.se
  Svara
 • Det blev ju fullpott! Så sjukt snygg, hoppas du får en rolig kväll!

  Ellen 2017-10-13 21:14:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!