Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STICKER HUVUDET I SANDEN EN LITEN STUND BARA

Nämen TITTA! Jag dämpade min GAAAAHHHHLA-ångest genom att göra en klassiker – stoppa huvudet i sanden och fokusera på nåt HELT annat. Nämligen byta bloggheader!

Jag har skrivit en krönika till tidningen Vi Föräldrar om vikten av det här med egentid (jag och Niklas ger ju varandra varannan söndag + en vecka varje sommar att spendera som man vill). Och utöver bilder på familjen önskade de också några pics på mig som illustrerade vad jag helst gör med MIN egentid. Lätt som en plätt – då ligger jag på soffan med en stor skål godis inom armlängds avstånd och en dator i närheten.

Mmmmm, det bästa jag vet!

Tog därför dessa bilder, som jag tyckte blev så mysiga att jag bestämde mig för att någon av dem skulle få bli min nya header. Det här FÖRKROPPSLIGAR liksom Vanja Wikström, känner jag.

Nu har jag två frågor till er:

1 // Vaaaad tyckerrrr ni om min nya headerrrrrr? (Fiskar efter glada tillrop, givetvis.)

2 // Vad gör NI helst på er egentid? Antar att inte alla bara vill grisa som moi…?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Underbar header! 💄✨🌸
  Jag älskar att dricka en kopp te, läsa en bra bok, se en serie och slappna av när jag är hemma själv. 👌

  Elin 2017-10-13 23:34:08
  Svara
 • Headern är faaab! 💕
  Jag gör faktiskt precis helst som du, slappar i en soffa eller säng med dator på magen. Asmys! Annars tycker jag om att pyssla om växter eller baka.

  Amanda 2017-10-13 02:47:51
  Svara
 • Stor tumme upp på den nya headern! Härliga färger och skön känsla. Plus tjusig brutta.
  Jag älskar att organisera på min egentid haha! Idag sov bebisen över en timme inne i huset varpå jag röjer i garaget. Mmm inre frid efteråt. Även typ rensa bland kläder älskar jag.

  Meeen också rätt skönt att få sitta framför en öppen brasa och bara slösurfa med en chokladkaka!

  Johanna 2017-10-12 21:38:38 http://detstoralillalivet.wordpress.com/blogg
  Svara
 • Först springer jag massor och sen lägger jag mig på soffan och TAR DET 100% LUGNT! Äter godis, varvar kaffe, Cola och chips. Allt vad du kan tänka dig som är gott.

  Kajsa 2017-10-12 20:40:01
  Svara
 • Snygg header 👏🏼😀

  Jag shoppar! I min ensamhet, vilket är den bästa shoppingpartnern😍 Eller sitter hemma i soffan med ett glas rött framför någon drama eller romcom som jag vet inte min sambo vill se! Lagar gärna någon mat med mycket ost i då min sambo inte äter det heller 😅👌🏼

  Katta 2017-10-12 20:14:25
  Svara
 • Jättefin och härlig header!
  Har väldigt lite egentid pga två små barn, en som snart är ett och en som är tre och ett halvt. Drömmer om tid att inreda vårt hus, shoppa kläder och att bara slappa så klart. Får det ibland tack vare min mamma. Jag och min man har inte tid och möjlighet att ge varandra så mycket egentid, krävs fler som hjälper till.

  Jenny 2017-10-12 19:26:51
  Svara
 • Superfin och mysig header!
  Jag ÄLSKAR (!!!) också att vara ensam, då äter jag helst något gott, som brukar vara nån lyxig macka och en kopp te, eller kaffe med kanelbulle om det är dagtid😁 och kollar gärna youtube eller något bra tv-program. Kramar

  Jenny 2017-10-12 19:04:12
  Svara
 • Ååå! Tänkte senast igår att det skulle varar roligt med en ny header! Älskar den nya!! <3

  Anna 2017-10-12 18:29:59
  Svara
 • Älskar nya headern! Den ser så mysig ut och det är perfekt harmoni med färgerna, kanoners!

  Min perfekta egentid: Det är fredagskväll på hösten eller vintern, ute är det lite regnigt och blåsigt. Jag har varit produktiv under dagen, duschat och behöver nu inte tänka på annat än att njuta. Jag har bunkrat upp med massa gott. Linschips och mango främst men det kan även ligga några favoritgodisar i en skål eller nybakta kladdmuffins på ett fat. Ljusen är tända, katterna ligger i knät på favoritfilten jag bäddat in mig i och jag startar filmen jag noga valt ut. Finns inte mycket som slår detta! <3

  Amanda 2017-10-12 18:09:37 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • Så fina bilder!!! Redigeringsguide pronto tack!

  Emilia 2017-10-12 17:07:20 http://emiliawesterstrom.se
  Svara
 • ÄLSKAR headern!! Så fint med det roooosa <3
  På min egentid vill jag bara ligga i mjuuuuuka kläder med tofs på huvudet, äta goda saker och sträckse på serier, gärna bredvid min kille som samtidigt killar mig i håret…. mmmh<3

  Josefin 2017-10-12 16:25:30
  Svara
 • Vanja din nya header är så mysig. Man får en mysig-hets känsla av den. ❤️ antingen så dansar jag eller kollar serier eller läder bok 📙 😍😍

  Amanda 2017-10-12 16:19:58 http://www.devote.se/youarestrong
  Svara
 • Jag undrar hur ni tänker vad gäller att träffa vänner? Det räknas inte som egentid antar jag? Har ni några riktlinjer (eller vad man ska kalla det) för det?

  Hanna 2017-10-12 16:17:21
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Nej, det räknar vi inte faktiskt. Vi känner att det är viktigt att man får tid när man inte har planerat nåt, utan bara kan vara. Men däremot brukar det ofta bli så att när Niklas har ”sina” dagar så är han social, för det är vad han tycker bäst om, att hänga med sina kompisar. Där är vi totalt olika. Men han är rätt dålig på att styra upp sånt i veckorna (medan jag kan planera in frukostar eller en middag med mina kompisar), för det roligaste han vet är att festa, och det är lite trixigt att göra en tisdagkväll. Så därför blir det ofta att han gör de grejerna när det är ”hans” dagar.

   Vanja Wikström 2017-10-13 09:53:22
   Svara
 • Alltså SÅ mysig o fin header!! Den känns så DU haha! O jag spenderar också min egentid på exakt samma sätt som du gör! Dock har jag senaste tiden haft för mycket egentid vilket gjort att jag tappat otroligt mycket motivation i livet o istället kännt mig väldigt ensam. Så istället skulle jag nog säga att jag just nu känner för att ha mindre egentid o istället umgås med människor som ger mig energi, som jag kan gå på bio med eller ta en kaffe i solen med! Var inte meningen att skriva detta men det kändes skönt att få skriva av sig det till en person som man ser upp till väldigt mycket<3 tack för din dagliga inspiration Vanja!!

  Kristina 2017-10-12 16:08:42 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara
 • Så fina bilder på dig

  Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2 2017-10-12 16:02:25 http://www.joannahalvardsson.se
  Svara
 • Skitsnygg header!!

  Anne 2017-10-12 15:54:08
  Svara
 • Älskar headern! Känns så DU!

  Ellen 2017-10-12 14:57:15
  Svara
 • Suuuuuuuperfin <3 Och typ något liknande? Eller vandrar lite vid havet eller i en skog typ.

  Jenn - forever abroad 2017-10-12 14:20:16 https://jennifersandstrom.se
  Svara
Vanja Wikströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding