GAAAAAAAHHHHHHLA!

Jag har panik. I morgon delas Stora Influencerpriset ut på en stor gala här i Estocolmo. Jag är ju nominerad i klassen Årets Influencer (SÅ fräsigt!) och ska dessutom dela ut pris på galan tillsammans med Jossan. Men håll i er, för här kommer klassikern: JAG HAR INGET ATT HA PÅ MIG!

Galaklädsel är liksom inte för mig. Jag vantrivs i klackar och fancy schmancy klänningar. Tycker inte om lyxkänsla. Så att hitta något som passar ändamålet OCH som jag dessutom kan känna mig bekväm i blir INTE lätt.

En panikidé jag fick för fem minuter sen var att att jag kanske kunde ta ovan klänning och klä upp den till tänderna?

Typ de här skorna till…

…och sen ÖSA på med smycken. Vad tror ni? Jag veeeeet, det är inte någon superdupermegagala-outfit direkt, men det kanske funkar? Eller ska jag kanske ha skinnbraller, silverpjucksen ovan och sen försöka hitta någon kort gala-aktig klänning att ha över? Jag har knappt någon tid alls för att försöka lösa detta dessutom, så just nu har jag mest ångest.

Snälla ni, kom med tips! Vad sjuttsingen kan man ha på sig på en gala som INTE är för uppklätt? Har ni några tips på outfits eller märken som skulle tänkas passa min stil? PANIIIIIIIIK!?

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
 • Haha här har du en till som har panik??? vi ses ikväll!!?

  Elin Nylund 2017-10-13 11:33:01 http://www.elinnylund.se
  Svara
 • Haha åh vad skönt att se att det inte bara var jag som var ute i absolut sista minuten… haha. Har ränt runt som en tok på stan idag för att hitta något som passar en sådan som jag, som inte heller gillar att klä upp mig speciellt mycket. Tillslut hittade jag en lång byxdress på Zara och galan är räddad ? Ses imorn!

  Elin Kero 2017-10-12 21:32:30 http://nevnarien.se/
  Svara
  • Svar på Elin Keros kommentar.

   Men JAAAA! Byxdress eller set är vad jag också är sugen på. Kollade runt på Zara som ju har MASSA fina. Finns risk att vi anländer i samma! ;-D Då får vi ta URGÖLLIGA tvillingbilder, kej? ?

   Vanja Wikström 2017-10-13 09:49:28
   Svara
 • Lätt! Det du hade på Finest Awards förra året – den lilla svarta. Där kan du aldrig gå fel. Piffa upp den ytterligare med silverskorna, smycken och någon väska. Det gör ju du bäst! Lycka till!

  Tilda 2017-10-12 13:21:52
  Svara
 • Jag tycker LÄTT att du ska köra på din gula klänning med prickar!! &Other Stories brukar annars ha fina grejer!! LYCKA TILL imorgon!! Jag hejar på dig!!???

  Kristina 2017-10-12 12:35:49 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara
 • Ska bli såå roligt att ses imorgon och jag är så glad att du vill dela ut pris tillsammans med Jossan! 🙂

  Haha här har du en till som har kläd-panik! Dels är jag absolut inget för galakläder eller finkläder överhuvudtaget. Jag har ALDRIG känt mig hemma i klänning. Dessutom är jag ju gravid! Så vet du… jag kör på kavaj! Jag HOPPAS så innerligt att jag kan gå i klackar, men jag har foglossning och vankar fram som en anka haha! Sen blir det lite glitter å sånt, måla glitternaglar och ha en glittrig väska. Asså.. vet du?! Galaklädsel är egentligen ingen klädkod egentligen. Du är fin och det är viktigt att var bekväm. Vi ses imorgon! Woooop woooooop!

  Paulina Gunnardo 2017-10-12 11:58:26 http://www.dittbarnochdu.se/bloggar/paulinagunnardo
  Svara
 • Jag kan se mig dig i ett snyggt set!
  Du gillar Carin Wester som jag vet och hon har ett sjukt snyggt set på Åhléns!
  Byxa : http://www.ahlens.se/Mode/byxor-15179/carin-wester-byxa-frieda-monstrad-89611578/
  Topp: http://www.ahlens.se/Mode/blusar-skjortor-15176/carin-wester-blus-odele-monstrad-89611699/

  Johanna 2017-10-12 11:53:04
  Svara
 • Utan tvekan din gula klänning med svarta prickar!!

  Anna Ileby 2017-10-12 11:39:13 http://annaritar.com
  Svara
 • Men kör typ jumpsuit?! Borde väll finnas i Stockholm 😛 Gillar du Teotoki? De har ju massa snygga jumpsuits!! Sjukt enkla och bekväma! Aldrig fått så många komplimanger när jag haft på mig min på party.. Och ja brukar aldrig klä upp mig haha….

  Frasse 2017-10-12 11:24:15
  Svara
  • Svar på Frasses kommentar.

   Har faktiskt spanat in just Teotoki, SÅ snygga! ÄLSKAR byxdress och tänker att det nog får bli nåt sånt.

   Vanja Wikström 2017-10-12 11:44:26
   Svara
 • Jag tycker att man ska ta på sig det man själv är bekväm med. Strunta i om de inte följer klädregeln, det är coolt att inte vara som alla andra;)

  Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2 2017-10-12 11:22:30 http://www.joannahalvardsson.se
  Svara
 • Jag ser framför mig: Succeblusen och en svart kjol i valfri längd, till anklarna kanske? Den kan ju vara både bekväm och fancy. För om man nu har en skitsnygg succéblus (tänker på sin gula) så ska man väl använda den när man som mest behöver den? Am I right? Oavsett vad du väljer kommer du va snygg 🙂

  sofia 2017-10-12 10:35:23
  Svara
 • Håller med Signe om att ett set är sjukt snyggt och ser uppklätt men ändå personligt ut! Lycka till!

  Ellen 2017-10-12 10:08:00
  Svara
 • Hallå, checka Gannis utbud som fx finns på NK: Snygga sett som du kan klä upp/ner med klackar och ett par lite maffigare öronhänge.
  Ett set som heter Clark: Blus och byxor i mörblått med vita små ränder. Eller en omlott kjol i spets som du kan bära med ett skjorta: sök efter Flynn Lace Skirt.
  Plagg som du enkelt kan style personligt och som känns rätt för dig.
  Kram!
  Signe

  Signe 2017-10-12 08:33:29
  Svara
 • Som den influencer du är tycker jag att du ska ÄGA nåt du redan har hemma och inte köpa nytt bara för denna tillställning. Du har så mkt som du känner dig bekväm och fräsig i och inget av de har du haft på denna gala innan 😉

  Denna klänning är superfin, du har många kalasfina blusar att komba snyggt också.

  Ha en riktigt skoj kväll och lycka till ?

  Karin 2017-10-12 08:31:49 http://www.levareko.se
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Ska prova runt nu på morgonen och se om nåt kan kännas okej. Men det vete sjuttsingen faktiskt. SÅ svårt!

   Vanja Wikström 2017-10-12 09:58:14
   Svara
 • Eller din gula med prickar? Med samma skor, stoora silversmycken och statementringar till tusen! Du skulle synas i alla fall och vara skitcool! I alla fall i mitt huvud.. Kram

  Josefine 2017-10-12 06:53:56
  Svara
 • Du ska ju gå dit och känna dig som dig själv annars kommer det bara att kännas obekvämt att stå där i något tight fodral och fötter som ömmar. Jag röstar för att du tar oven klänning men silverllackarna och sen öser på med smycken, gör en festlig makeup (kanske pröva något fräsigt läppstift i härlig färg) och toppa med ett fint fluff som gör det hela lite lyxigt. Lycka till Vanja, du kommer stråla! ????

  Miccan 2017-10-12 06:48:21
  Svara
 • Jag är nominerad till årets medlem och ska också dit!! Hittade en kortare klänning på second hand, mörkblå lite spetsig som jag kommer köra. Tycket det bästa är om du hittar något du är bekväm i!! Testa de alternativen du nämner och sen är det bara att own it :))

  Jenn - Forever abroad 2017-10-12 06:26:12 https://jennifersandstrom.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!