Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN SKÅNSK PINGLA PÅ DRÖMMIS

Kolla, kolla kooooollaaaaa sicken pingla jag hade på lurre på Drömmis i dag: the one and only Johanna Kajson! Bröllopskoordinator extraordinaire, bloggare och författare av boken som ALLA som planerar bröllop borde införskaffa (hittas här).

Jag bjussade såklart på min absoluta favoritlunch – halstrad laxsushi. Den hade Johanna sett flyga förbi på min Insta Story typ en triljard gånger (he he, när jag snöar in så SNÖAR JAG IN), så hon var sjukt nyfiken på den och blev så glad när hon såg att det var det vi skulle äta. GÖTT var det också, tyckte hon. Hurra!

Medan jag bjussade på lunch bjussade Johanna på presenter. Himlans trevligt ju. Ni ska få se i ett annat inlägg vad jag fick. Det var faktiskt nåt jag spanat in på Inspirationstagram som hon uppmärksammat – och vars upphovskvinna det visade sig att Johanna känner. Liten värld, återigen.

Vi snackade om livet, om kids, om bloggvärlden och om nya företagsidéer. Johanna har ett gäng lysande såna på gång, och det var också väldigt kul att bolla grejer med henne som händer i mitt businessliv just nu (till exempel det där kontraktet jag skrev på i går). Så mycket smarta och drivna brudar i den här branschen, är så stolt att vara en del av det extremt kompetenta kvinnonätverk som den svenska influencerindustrin faktiskt är.

Titta titta så bra hon passade in på Drömmis, till och med kaffekoppen var ju som gjord för Johanna!

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Varifrån kommer din superfina blus/tunika?

  Helene 2017-10-13 14:25:31
  Svara
  • Svar på Helenes kommentar.

   Här hittar du en direktlänk: http://vanja.metromode.se/2017/10/11/vad-sager-ni-om-en-halv-momspo/ 🙂

   Vanja Wikström 2017-10-13 15:13:43
   Svara
Vanja Wikströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind