Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NÄR EN DEPPIG MÅNDAG BLIR EN PEPPIG MÅNDAG

I dag hade vi lunchmöte för Babyloonz räkning på Drömmis. Förutom jag och Niklas består företaget dessutom av en tredje person. En rackarns kompetent mänska vid namn Daniel, han är en sån där fräsig VD-typ som alltid har helikopterperspektiv och tänker tio steg framåt.

Jag och Niklas är också ganska bra på att helikoptra, men såklart är vi mest engagerade i att producera nytt material, att skapa innehåll till Babyloonz värld. Då är det perfekt att med jämna mellanrum har styrelsemöten med Daniel (eller ”Dana” som han faktiskt kallas) så att man lyfter blicken, tittar framåt och sätter upp nya mål.

Just nu är vi i ett läge där vi finansierar alltalltallt själva, vilket också innebär att vi äger alltalltallt själva (förutom den del Dana äger såklart). Men att finansiera allt själva innebär att man hela tiden är beroende av att KUNNA just finansiera. Och att produktionstakten är avhängig de stålars man kan putta in. Och vi vill göra SÅ MYCKET. Men har såklart inte obegränsat med pengar att skotta in. Så i dag pratade vi om att eventuellt ta in extern finansiering för att kunna speeda upp.

Men men, vi får se. Vi bestämde oss för att avvakta ett litet slag till. Än så länge klarar vi oss med egna medel, och som tur är så sprider sig Babyloonz rätt bra organiskt. Föräldrar tipsar varandra helt enkelt, nåt som såklart gör oss MEGASUPERDUPERSTOLTA.

Och, på tal om det, spana in detta:

Blev så otroligt glad när jag såg detta! Och så läste jag kommentarerna – och såg att ytterligare en förälder redan hade koll på appen och älskade den. ALLTSÅ.❤️ Tack fina, fina Sofia för detta – så LJUVLIGT att se!

Och inte nog med detta:

Dels blev jag taggad i Annas Insta Story när hennes lille goding spanade in Babyloonz Borsta Tänderna-låt i morse och blev SÅ GLAD. Och sen dök detta upp på Instagram…! Dubbel pepp-jackpott skulle man kunna säga. Eller trippel ju – med Sofias inlägg också! PRECIS det jag behövde för att ljusa upp den här bedrövligt mörka, kalla och regniga måndagen kan jag säga.

En liten rolig Loop of Life-grej är också att både Sofia och Anna har jag haft koll på lääääääänge. När jag drev GlamMom var det ju mitt jobb att känna till alla preggosar i influencervärlden, och även om det genom åren blev väääääldans många så finns det de som liksom fastnat i minnet.

Som dessa två. Annas gravidstil var magisk minns jag att jag tyckte, och att Sofia till exempel pratat öppet om förlossningsskador i sitt Instagramflöde är fantastiskt i min bok.

Så grymma brudar! Tänk vad fint att våra vägar får korsas igen, på det här viset.?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Har läst din blogg i flera år och vill bara säga tack för du är du!

  Jag är 21 år och har ett vikariat på en förskola i Dalarna och jag har haft samlingar med Babyloonz sångerna som barnen har fått sjunga med till och samtidigt kolla på en tv-skärm vi har på väggen! Barnen som är 3-5 år har verkligen älskat sångerna och även Josie & Nani 🙂

  Elin 2017-10-15 20:44:34
  Svara
 • Tack fina vanja för dina ord! Hjälper er mer än gärna som sagt ??? Elliot är som klistrad vid eran babyloonz app just nu! ?

  Sofia Holmeros 2017-10-10 14:09:36
  Svara
 • Är det Niklas som illustrerar själv?

  Kattis 2017-10-10 09:13:49
  Svara
  • Svar på Kattiss kommentar.

   Det är han som hittat på karaktärerna, hur de ska se ut osv. Men sen har han anlitat grafiska designerns för att förverkliga visionerna. Han är ingen mästerritare, men så länge man är bra på att förklara så funkar det finfint att någon annan gör det. Han är en fen a på Photoshop också, så han brukar trixa omkring där för att förklara rent visuellt för designerna vad han är ute efter, det funkar bra. 🙂

   Vanja Wikström 2017-10-10 09:42:05
   Svara
Vanja Wikströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!