ETT MEGASUPERDUPERBRAIGT MÅNDAGSTIPS

Inlägget innehåller annonslänkar

Nu ska ni få ett riktigt rackarns superdupermegabraigt måndagstips! Ni som lyssnat på förra veckans poddisavsnitt vet ju att jag hyllade en höstkappa (”Den PERFEKTA höstkappan!”), och det är faktiskt ett så ruskigt bra tips att jag måste föra det vidare här i el bloggo också. Nämligen kappan ovan. Ni ser ju, så sjukt fin.

Varenda höst är det lika svårt tycker jag. Man börjar frysa, vill hitta nåt ytterplagg som är varmt, bekvämt OCH snyggt – och det är lika trixigt varje gång. Men i år lyckades jag hitta den OPTIMALA höstkappan, och jag veeeet att det är fler därute som letar och därför måste jag tipsa.

Den här rackaren hittade jag på Åhléns, och den är designad av Carin Wester. Magiska Carin Wester som ju är en EXPERT på (bland annat) skitsnygga ytterkläder med EXAKT rätt passform, skulle jag säga. Hon har ju gjort den odödliga klassikern Reva Bomber Jacket till exempel, som jag burit med glädje i snart fem år.

Och nu har hon gjort denna kappa, som tack vare att Åhléns numera köpt upp Carin Wester (och såklart kan producera större kvantiteter) inte kostar mer än 999 pix. Rackarns bra pris för en optimal och tidlös höstkappa tycker jag.

Den är i 40% ull vilket gör att den är varm, passformen är PRECIS sådär avslappnad över axlarna som man vill att den ska vara, och (kanske det viktigaste) är att ärmarna är bredare in mot kroppen så att man FÅR PLATS MED EN STICKAD TRÖJA UNDER – utan att känna sig som en stoppad korv. Nåt som förvånansvärt många höstkappor missar helt, vilket gör att jag absolut inte vill köpa dem. Nää, får man inte plats med en stickad myströja under (det är ju HÖST för bövelen) så är det en idiotiskt formgiven kappa enligt mig.

Okej, nu har jag väl hyllat detta magiska köp tillräckligt kanske. Men kände att jag liksom bara MÅSTE tipsa vidare. Alla behöver ju en sån där kappa som funkar till allt, är bekväm å snygg och inte kostar skjortan. Kappan hittas här i svart, men den finns även i en liknande modell i rostrött (skitsnyggt!). Vassegod för megabra tips!

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
  • Hej!
    Jag tycker att det skulle vara jätteintressant ifall du och Jossan skrev ett inlägg där ni berättade hur ni gick till väga rent konkret sätt med er podd. Vilka tog ni kontakt me? Vad ska man tänka på ifall man vill starta en podd? Nackdelar? Ämne? Priser? Mediabolag? Med mera 🙂

    isabelle 2017-10-09 22:00:29 http://bellspower.se
    Svara
  • Men så snygg du är! :))) Måste köpa <3
    Köpte en grå kofta från åhlens carin wester som är tunn merinoull som jag ääälskar!

    Josefin 2017-10-09 19:00:54
    Svara
  • Hej! En superfin kappa du hittat! Synd att jag inte bor i Sverige, så får helt enkelt nöja mig med tanken av att köpa den eller hitta en liknande haha..
    Undrar för övrigt lite på hur du ser på hållbarhet när det kommer till kläder? Jag vet ju att du aktivt sålt kläder mm bort på loppisar och dylikt, men undrar på hur du tänker när du köper kläder? Vilka faktorer bidrar till beslutet? Är det kvalitet över kvantitet, märke och kanske deras etiska principer, endast spontana känslan av att plagget måste in i klädskåpet eller är det andra faktorer som påverkar? Skulle vara intressant att höra lite om hur du tänker där 🙂 Sen är det ju hela cirkuset med barn och deras kläder också, för där får man ju byta till större storlekar lite nu som då.
    Eller nu när jag tänker på detta mer så skulle det vara intressant att höra om hur du tänker om hållbarhet och miljöval i övrigt också när du ska köpa vad som helst egentligen haha. Kanske något för poddisen?
    Kram, tack för en super blogg och poddis!

    Lise 2017-10-09 17:00:29
    Svara
  • Fint tips och fin Vanja:) Ett måste med minst 40% ull i en höst/vinterkappa. Dels för värmen men även för trötta noppor. Är typ allergisk mot dessa:) Har börjat kika på elementskydd, inväntar dina bilder för inspiration..:))

    Åsa 2017-10-09 16:49:15
    Svara
  • Supersnygg verkligen ?! Själv har jag världens problem att hitta snygga kappor utan ull, är galet allergisk..

    Linda 2017-10-09 13:38:56
    Svara
  • Hej Vanja!
    Älskar att följa dina kanaler, så himla inspirerande alltså. Tänkte bara fråga, om jag inte heeelt har missat det, om du har lagt upp och sammanställt det där inlägget som handlade om ”vilka är ni?”?

    Massa kramar <3

    Isabel Kensson 2017-10-09 13:25:30 http://nouw.com/iisabels
    Svara
  • Såå fin kappa!

    Josefine 2017-10-09 13:04:49 http://www.bluedent.se/
    Svara
  • Skorna, så fina. Från vart tro?

    Rebecka 2017-10-09 12:55:16
    Svara
    • Svar på Rebeckas kommentar.

      Jaaaa, älskar dem! De är från Esprit. Köpte dem förra året men vet att de har liknande i år.

      Vanja Wikström 2017-10-09 14:21:58
      Svara
  • Men wow! Vilken vacker och magisk jacka 🙂 Tack för tipset!!

    clara 2017-10-09 12:20:08 http://claratoll.se
    Svara
  • Jättebra tips!! O du är så fin i den!!✨?✨

    Kristina 2017-10-09 12:06:39 http://nouw.com/kristinalicerika
    Svara
  • Åh åh jättesnygg på dig. Älska älska ull! Gillade den roströda (den var dyrare, morr). Men jag vet ju, kan inte ha såna kragar. Jag har breda axlar och känner mig så propert uppklädd med kragar, måste vara helt utan för att slacka till looken lite annars blkr jag obekväm 🙂

    Karin 2017-10-09 08:20:25 http://www.levareko.se
    Svara
    • Svar på Karins kommentar.

      Men duuuuu! Jag har breda axlar också och avskyr kragar pga det. Men de här kragarna är smaaaaala, då funkar det på mig iaf. 🙂

      Vanja Wikström 2017-10-09 09:20:26
      Svara
  • Wow! Den var ju som gjord för dig. Så extrasnygg du är på dessa bilder!!! Blev själv otroligt sugen på kappan men får nog bita mig i tungan tills csn-lånet kommer, hehe…

    Rebecka 2017-10-09 08:12:24
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!