ETT LIVSTECKEN OCH EN SNEAK PEEK

Sorryborry för noll komma noll noll bloggning i går. Eftersom min arbetsvecka blev halverad pga sjuk liten groda hann jag varken producera eller tidsinställa inlägg till i helgen som jag brukar. Vanligtvis kirrar jag alltid det på torsdagen eller fredagen så att jag ska kunna koppla av helt under helgen, men nu blev det inte riktigt så.

Jag vet att ni alltid har förståelse för när livet kommer emellan, men jag vet också hur sjuuuuukt frustrerande det är när man går in på ”sina bloggar” och de inte har uppdaterat, ha ha. Så här kommer ett livstecken!??

Byggkillarna blev klara med alla uppdrag i fredags, så efter en halv dags sanerande (i går, byggdamm ÖVERALLT) bor vi nu i en vad vi tycker RACKARNS FRÄSIG lägenhet, hurra! Här får ni en sneak peek på det som jag kanske längtat allra mest efter – elementskydden!

Det är helt galet vilken skillnad de gör. Niklas är typ helt chockad över hur mycket finare alla rum blivit på grund av dem, och då och då kommer jag på honom med att bara stå å titta på dem. Mysigt värre. Ni ska såklart få se superduperbilder på alla våra förändringar inom kort, hoppas hinna plåta det mesta i veckan. Vi TRIVS så bra nu, det känns så vansinnesmysigt att tycka att ens hem är ruskigt snyggt.

Har ni sett förresten, vad flådig blombuketten från Flowery är fortfarande? Fick ju hem den förra fredagen, och den är ännu finare nu än när den kom. Sånt gillar man. Kvalleballe, liksom.

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Åååååh vilken fin bukett!

    Amanda 2017-10-08 23:05:41 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • Åh ja elementskydd, precis var jag höll på att mäta (I NYA HUSET!) Inför i veckan. Har ni köpt färdiga såna? Finns massor på blocket i just Sthlm (ofc). Ser snygga ut!

    Karin 2017-10-08 22:00:21 http://www.levareko.se
    Svara
    • Svar på Karins kommentar.

      Nytt hus alltså? WOOOOW! Grattis karin, fy fasen vad underbart! Så rackarns kul när man får levla upp i livet ju!

      Vanja Wikström 2017-10-09 09:19:28
      Svara
  • Det vore så rackarns kul att se alla förändringar i videoformat om ni hinner!

    Joanna 2017-10-08 20:19:35
    Svara
  • Åh, ska bli så kul att få se! Är imponerad över personer som liksom tänker till kring detaljer som kan göra något vackrare – är för mycket i mitt huvud för att komma på en sådan tanke. Är nöjd med det just nu eftersom jag liksom har huvudet fullt med andra saker, skulle aldrig känna lust eller glädje i att fixa och trixa här hemma för att få det snyggt (funktionellt räcker, särskilt med tanke på tre marodörer som river runt i vilda lekar här). men har en tanke att om tio år eller så, när jag har storbarn och blivit den där sofistikerade personen jag inte blivit än, då ska jag vara en sådan som kommer på tanken att skaffa saker som elementskydd 🙂

    Ulrika 2017-10-08 17:03:09 http://nettelblad.blogg.se
    Svara
    • Svar på Ulrikas kommentar.

      Ha ha, var sak har sin tid. 😉 Men jag tror att i mitt fall handlar det också om att jag fotar mitt hem för mitt jobb x antal ggr i veckan, och då behöver jag tänka lite extra på de där detaljerna. 🙂

      Vanja Wikström 2017-10-09 09:16:46
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!