MIN TISDAG I TIO BILDER

Hektisk dag i dag hörrni. Hinner nog bara författa ett inlägg denna tisdag. Denna tisdag, som inleddes med möte på Drömmis – tillsammans med Niklas.

Som ni säkert redan listat ut var mötet för Babyloonz räkning. Det händer så mycket på den fronten just nu vilket är SÅ SABLA KUL! Jag hoppas kunna dela några av skojigheterna med er inom kort. Men vill vänta på att eventuella dealar går i lås först.

Det händer överlag en rackarns massa i LIVET, just nu. Både privat och på jobbfronten. Förändringens vindar blåser helt klart. Sorry for the kryptisk-het, men ni kommer såklart få veta allt i sinom tid.❤️

Med på morgonens möte var inte bara Niklas, utan även Iggelpiggel. Han kändes lite krasslig i morse, så vi ville inte putta iväg honom till föris. Dubbelsnutte, napp (!), padda och gossig fåtölj dukades upp i ett hörn på Drömmis – och ungen satt som ett ljus genom hela vårt viktiga morgonmöte. TACK Igster.

Han invigde sina nya MEGAFRÄSIGA pjucks från TOMS, som enligt Iggy var ”sååååå cooooola!” (hans egna ord). Det var det flera som tyckte. På väg till Drömmis tror jag att tre pers kommenterade hans skor, och även hon vi hade möte med i morse uppmärksammade grodans guldbeklädda fossingar. Vardagsglädje!

Efter mötet jobbade jag på en stund, och slank sen bort till Fikabaren för att plocka upp en macka. Ingen superlurre kanske, men den enda som hanns med i dag. God var den!

När jag kom tillbaks till Drömmis hann jag precis ta en tugga, innan ovan ÜBERSTYLISH duo knackade på. Julian och Madelene! De slank förbi på gatan utanför, såg att jag satt på kontoret och kom in för en spontanvisit. MYZ.

Blir alltid så sjukt impad och inspad när jag träffar på mänskor som är så vansinnigt välklädda som de är. Så snajdiga! Och så gulliga.

Madelene bar omkring på blommor från ett morgonevent, och tyckte det passade fint att låta dem stanna kvar på Drömmis. Jag höll med, obv. Tack gullplupp!

När lunchmackan var uppmumsad satte jag mig i en bulle och svischade bort till Hammarby Sjöstad där det var dags för ljudläggning.

Avsnitt 2 av Babyloonz-bebisarnas egna teveserie skulle få voice over. (Avsnitt 1 hittas här, för den nyfikne.) I det här programmet lekte bebisarna kurragömma, och lärde sig ställa in sina matskålar i diskmaskinen bland annat (vi passar på att uppfostra lite i våra program he he). Väldigt sött.

När ljudläggningen var klar var det dags för hemfärd. Och hemma var det K A O S. Byggrejer överallt, byggdamm överallt. Pust. Men det går framåt. Här ser ni en liten glimt av vårt nya handfat. Hurra!

Nu ska jag fnurla på någon slags middag.

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Älskar den här typen av inlägg!

    Amanda 2017-10-08 23:04:23 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • Åh, intressanta frågor fick jag gällande kommentarer om Iggys skor. Tänker du/ni nåt på det i övrigt – om att ge komplimanger för kläder/yttre attribut? Jag vet att du ofta skriver om att värna vardagsglädjen även i kläder -men även det är ju att tillskriva det yttre en stor betydelse, eller hur?

    Jag tänker att normativt tjekodade kläder oftast är ”roligare” och att den som bär den typen av kläder oftast får mer kommentarer kopplade till utseende. Den största gruppen som bär normativt tjejkodade kläder är (fortfarande) tjejer.

    Själv problematiserar jag det en del. Eftersom att vi har varit ”med på detta” från första stund med dottern har vi också uppmärksammat hur stor skillnad det är beroende på vad hon har på sig. Och största skillnaden ligger mellan klänning och byxa. Det blir glada hejarop över ”HUR FIN” hon är på en gång och det kan ju kännas trevligt. Men om en vänder på det och hejaropen inte kommer så tror jag absolut att barnet snappar upp skillnaden. Och skillnaden ligger i utseendet. Alltså blir jag bemött olika beroende på vad jag tar på mig.. Sorglig upptäckt för en 3-åring (eller vem som helst egentligen)..

    Vore intressant med dina tankar 🙂
    Kram <3

    Karin 2017-10-04 20:26:13 http://www.levareko.se
    Svara
    • Svar på Karins kommentar.

      Oj vad intressant. Tänker att det där (tyvärr och såklart) är någonting som blir mer uppenbart för föräldrar till tjejer. Vi försöker nog överlag att uttrycka oss positivt om allt som har med Iggy att göra, oavsett om det är något han gör eller säger – eller har på sig. Vad gäller de sakerna han har på sig brukar jag försöka säga saker i stil med ”den här jackan har så himla fint mönster!”, eller ”vad härligt med guldglittriga skor, kolla vad de blänker!” så att det mer handlar om plagget i sig än om Iggy. Jag tycker ju om att uppskatta och uppmärksamma allt i livet som gör mig glad, och kläder är ju en av de sakerna. Men jag tror att vi gör det mer på det sättet att det blir på samma nivå som när vi pratar om en blomma som är fin här hemma, eller hur snyggt det blev med elementskydden som precis byggts. Att det handlar mer om saken i sig än att Iggy får ”berömmet” på klädbiten. Givetvis slinker vi också dit ibland och gör ”fel”, men vi försöker vara medvetna om det iaf. Jag vill inte att han ska koppla ihop hurrarop med utseende.

      Vanja Wikström 2017-10-06 09:38:22
      Svara
  • Hej ..jag känner mig jättenere . Sen jag gjorde slut med mitt ex har jag känt mig väldigt otrygg i livet . Jag behöver närhet och bekräftelse så jag började träffa massa andra killar ,inte på samma gång men efter varandra. Senaste året har jag blivit olyckligt kär tre gånger i killar som endast ville ha sex eller mysa. Jag känner mig på nåt helt värdelös nu och som nån man bara utnyttjar. Ändå kan jag inte sluta vara inne på olika appar där man kan få kontakt med nya killar,jag tänker att nånstans finns han som ska rädda mig.Ska jag sluta träffa killar ? Det är svårt men jag vet inte vad som är bäst..har du och Josefin tips ?

    Elsa 2017-10-04 08:34:30
    Svara
    • Svar på Elsas kommentar.

      Gullis! Jag tror att du behöver fokusera på dig själv, istället för att försöka hitta lyckan och bekräftelsen hos någon annan. Gör sånt som gör DIG glad – som kanske inte har med killar att göra. Ät god mat, träna om du tycker om det, gå på bio, träffa vänner. Och se till att bygga upp din egen grundlycka. Först då kommer du kunna träffa någon tror jag, och få en bra relation. Puss!

      Vanja Wikström 2017-10-04 12:57:23
      Svara
  • Iggys skor – så fina!

    Josefine 2017-10-04 08:23:05 http://www.hudifokus.se/
    Svara
  • Sån härlig tisdag! ? Ser att du fått paketet nu, hoppas du blir nöjd! Kram Karin

    Karin Fredriksson 2017-10-04 08:10:51 http://www.newl.se
    Svara
  • Vilken dag du haft ! Vart är din tröja från? Färgen var väldigt härlig ! 😀

    Nellie Flemström 2017-10-03 20:56:31 http://nouw.com/nellief
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!