EN HÄLSNING FRÅN KAOSET

Hej hej från kaoset! Såhär flådigt har vi det hemma just nu. Och JAG ÄLSKAR DET! Är så glad att vi äntligen har kommit igång med det sista byggandet å grejandet.

Trodde Andreas (byggkompisen) bara skulle komma och reka i morse, men han var redo att dundra in med killar å verktyg å hela fadderutten. ”JATACK!” sa vi omedelbums och röjde i köket så att byggkillarna kunde get to it. Och nu ser det alltså ut såhär. På onsdag kommer bänkskivan, nya diskhon och mässingskranen – och sen är köket i princip klart.

Byggkillarna har dock ett gäng andra uppdrag utöver köket att sätta tänderna i efter onsdag. Badrummet ska få sig en rejäl makeover (vi köpte en massa grejor på IKEA i somras som ska piffa till och piffa upp), de efterlängtade elementskydden ska byggas – och så ska vår teve monteras på väggen. Ni kommer såklart få följa med i framstegen. Spana gärna in mina Instastories också, för en rejäl dos diskbänksrealism av familjen Wikström Malmqvists byggkaos.?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Det kommer bli sååå snyggt! Så himla spännande att följa er renovering!

    Amanda 2017-10-08 22:58:03 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • Så min smak och stil på luckor, har samma nyans som övre skåpen. Ser megasnyggt ut, vilket otroligt lyft för ert kök! Har ni varit helt överens om färgerna och annat ni gör om? Vore så kul att höra hur er stil/smak skiljer sig åt ibland. Spännande med mötet om Babyloonz, hoppas allt går bra! 🙂 Och ditt och Jossans möte, hoppas vi får veta snart 😉 Kram

    Åsa 2017-10-03 20:36:53
    Svara
  • Vad spännande! 🙂

    Angelica 2017-10-03 13:29:29 http://angelicascloset.se
    Svara
  • Det kommer bli så bra!!

    Josefine 2017-10-03 12:41:17 https://www.drottcompany.se/
    Svara
  • Jag dör så fint ? Så taggad på att se slutresultatet sen ??

    Erika 2017-10-03 10:17:05
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!