BOXNINGSHANDSKARNA HAR ÄNTLIGEN HITTAT HEM

Happy clappy måndag blogoliner! Min måndag inleddes med ett rackarns smarrigt frukostmöte på Strandvägen 1 för ett superROLIGT samarbete som jag å Jossan ska göra tillsammans. Kul!

Ovan ser ni ju dock ingen strandvägsfrulle, nää – snarare min lurre från gårdagen. Måste ju berätta vad jag roade mig med resten av min hemmasöndag först nämligen.

Jag tinade Mästerkockens bolognese (som var übersmarrig) och åt den framför Svenska Hollywoodfruar. Klämde fyra avsnitt på raken och njöt med skräckblandad förtjusning. THE GUNILLA alltså. Vilken mänska. Fullkomligt världsfrånvänd – och fullkomligt från vettet. På ett ganska befriande sätt dock. Och mycket underhållande.

Efter att jag klämt alla fruavsnitten tog jag fram hammaren igen, och spikade upp de här boxhandskarna på väggen.

I vår gamla lya hängde de på Niklas klädskåp. Men i nya lyan har de liksom inte hittat hem. Förrän nu.

(Bild: Linda Alfvegren)

Jag och Niklas hittade dem på en loppis för en herrans massa år sen. Tror de kostade 20 pix, det var kärlek vid första ögonkastet.

Har aldrig tidigare sett så vackra boxningshandskar, solblekt turkosa liksom. En färg som ju faktiskt är helt perfekt i vårt vardagsrum.

Niklas har länge stört sig på att den vänstra väggen mellan soffan och kakelugnen varit tom. Han älskar ju symmetri som ni vet – nåt som jag avskyr. Blir ett hem för symmetriskt får jag hotellkänsla. Blir ett hem för asymmetriskt tycker Niklas att det känns rörigt.

Så vi kompromissar, och då tror jag faktiskt att det blir allra bäst. Nu hänger det saker på var sida om vår lyxdjungeltavla så att Niklas får sin symmetri, men sakerna som hänger är olika – så att jag slipper hotellfeelingen. Perfa!

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Vanja!
  Älskar din blogg! Du inspirerar 😀
  Jag undrar vart din vita/svart matta är ifrån?:)
  Kram

  sandra 2017-10-03 18:14:12
  Svara
  • Svar på sandras kommentar.

   Tack gulle, vad glad jag blir! 😀 Mattan är från Ellos: https://www.ellos.se/ellos-home/ryamatta-tanger-160×230-cm/1043899-04 🙂

   Vanja Wikström 2017-10-03 18:24:14
   Svara
 • Ja alltså den där Gunilla, fullkomligt loco men helt ärligt hade jag aldrig kollat på programmet om inte hon var med, så jag förstår precis varför alla dras med henne – hon fixar ju tittarsiffrorna! Vad fint ert vardagsrum har kommit på plats, måste säga att vi delar smak till synes nästan 100%, förutom att du möjligtvis svänger in lite mer på bohem och jag på retro. Men oavsett är du största inredningsinspon!

  Ida 2017-10-02 19:53:09
  Svara
 • Ni har det så himla fint!

  Josefine 2017-10-02 13:49:16 https://luckytarot.se/
  Svara
 • Så himla mysigt hem! =)

  Zahra 2017-10-02 12:55:53 http://nouw.com/zahraajami
  Svara
 • Håller verkligen med Ulrika haha, jag gillar dessutom när det är lite mer avskalat men älskar ändå er inredning? Konstigt ändå haha 🙂

  Paula 2017-10-02 12:23:47 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • åh blir så glad av att se hur ni bygger ert hem detalj för detalj. har en helt annan smak i hur jag skulle velat ha det i mitt eget hem – men älskar hur ni gör ERT hem för att det känns som att det återspeglar er personlighet. blir superfint när det personliga lyser igenom.

  Ulrika 2017-10-02 11:58:30 http://nettelblad.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!