EN ”SATAN I GATAN VAD SNAJDIG JAG ÄR”-LAMPA!

Som vanligt på helgerna så brukar vi fixa å trixa en del här hemma. I går fick vi upp den här neonlampan, som omedelbart blev vår nya favorit. Den gör liksom hela rummet!

I ett nafs fick sovrummet någon slags New Yorkisk känsla. Och det är ju aldrig fel.

Vi ska sätta vit eltejp över sladden bara, så att det verkligen ser ut som att ”Yes”-et svävar.

Är väldans förtjust i placeringen också. Den är liksom hemskans fin, på ett symboliskt vis tycker jag. Att ha ett stort Yes hängande över ens kläder gör att man får känslan av att ”SATAN I GATAN vad snajdig jag blir i dagens outfit!” när man klär på sig.

Sen går man till spegeln, och har fortfarande Yes-et lysande tydligt framför sig. Vilket liksom ytterligare bekräftar ens egen fräsighet. Bra lampa för självförtroendet tänker jag.

Vi är så rackarns nöjda med denna inredningsskatt och är nu sugna på mer mer meeeeer neon i lyan, he he. För er som också blir sugna på ett härligt snajdig sjävförtroendelampa, så hittas den här (annonslänk)!

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Så kul att du gillar lampan och vad SNYGGT den gör sig hemma hos dig! Vi skulle gärna dela ditt inlägg i våra kanaler, om det är ok för dig. Hör av dig till mig på [email protected] 🙂

  Maria 2017-10-02 08:53:37 http://www.lagerhaus.se
  Svara
 • WOW fasen vad snyggt! YES! Fånga dagen!

  Alexa 2017-09-25 13:26:34 http://www.perfectwall.se
  Svara
 • Jättesnyggt verkligen!

  clara 2017-09-25 06:52:31 http://nouw.se/claratime
  Svara
 • Den är så himla fin men tyvärr lite pricy för mig som är student 🙁 Men den pryder er vägg väldigt fint så jag får väl glädjas för er skull 😀

  Rebecka 2017-09-24 15:43:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!