”VAR DEN DU VILL VARA, INTE DEN DU TROR ATT DU ÄR!”

Som vanligt bjussar denna onsdag på PODDIS! I veckans avsnitt snackar vi stil. Vi ger dels konkreta tips på hur vi själva gör för att inte inspirationen ska sina. Ett av mina bästa trix är t ex att sortera garderoben efter outfits istället för byxor för sig, tröjor för sig osv. Hänger man i outfits är det mycket lättare att få inspiration, dessutom sparar det tid.

Men vi pratar också om hur hur stil påverkar självförtroendet, och vikten av att våga VÅGA även på klädfronten. Vi snackar också om fenomenet att jag just nu tapetserar stora delar av stan, hur sjuttsingen KÄNNS det egentligen? Slink in och lyssna på avsnittet här vettja!

PS – Missa inte att spana in vår gemensamma Inspirationstagram där ni just nu kan se en miniversion av Jossans EPISKA dansfilm som Niklas fick i födelsedagspresent, bästa lyckopillret EVER!

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så himla bra avsnitt! Håller helt med om att man måste våga ha sin egen stil och inte ta det på för stort allvar. Lyssnar varje vecka 😀

    Mathilda 2017-09-20 17:36:45 http://mathilba.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!