NÄR EN KÄRLEKSBOMB DETONERAR ÖVER EN

HÖÖÖRRNIIIIIIIII! Alltså. Vad ska jag säga efter denna ENORMA kärleksbomb ni detonerat över mig efter mitt senaste inlägg? Jag började med att svara på varenda kommentar, men sen öste det in så många (!) att det inte riktigt gick. Kör därför på ett kollektivt tack i det här inlägget istället.??

Men. Det känns som att ett simpelt MEGASUPERDUPERTACK liksom inte räcker till, någonstans. Jag tror inte ni förstår hur mycket er pepp, fina feedback och magiskt positiva hurrarop påverkar mig.❤️

Att ge mig ut på äventyret som det har inneburit att spela in de här filmerna och ta de här bilderna har inte varit helt lätt, och jag har absolut tvingats utanför min bekvämlighetszon. Nåt som jag är en ivrig förespråkare av, och därför var det ju självklart att jag skulle ge mig på det när chansen gavs. Men det betyder inte att det var easy peasy eller att jag inte kände osäkerhet.

Därför betyder det ALLT att fixa att ta sig igenom det och vara stolt över resultatet. Att dessutom få känna att ANDRA tycker att det man gjorde var bra är liksom grädden på moset, the cherry on top och PRECIS JUST DET som gör att man känner att ”YES! I MADE IT! Jag fixar mer än jag tror!”. Världen blir en smula mindre läskig, själen växer en decimeter till och livet känns ännu mer fyllt av möjligheter istället för hinder.

TACK för att jag fick landa så enormt mjukt i det här, och TACK för att ni lindat in mitt hjärta i den lenaste av bomull (Rosa såklart! Som doftar nybakad kanelbulle!).

Jag tycker också det är så vansinnigt kul att ni precis som jag älskar konceptet med filmerna. Att ni tycker att de känns äkta och verklighetstrogna. Att ni vill SE MER! Hur fantastiskt är det?! TACK hörrni, mina finaste finaste cyberspacekompisar! I love you!??

Tänkte bjussa på några sista snap shots från detta magiska äventyr! Här är jag med kampanjens producent, Rob Andersohn. Eller Mr Sunshine som jag döpte om honom till. Så fin mänska detta alltså.

Filmernas regissör – Kevin Castanheira! Så peppande, så snäll – så enormt kompetent.

Kevin och jag in action när vi filmade sista scenen i sista filmen, ”Wake Up”.

Urgulliga Jonas! En av mina odrägliga dejter i dejtingfilmen, tillika min partner på kampanjaffischerna på stan. Jonas hade blivit pappa för andra gången bara en vecka innan vi spelade in filmerna, så han visade mig en massa fina minibebisbilder. GOS.

Kevin plåtar Jonas kampanjbild.

Mina kampanjbilder plåtas. Så här såg det ut från teamets håll…

…och såhär såg det ut från mitt håll. (Yes yes olika platser I know. Hade ingen bild på mig från platsen ovan, men ni hajar grejen…??)

Den här bilden som jag knäppte på stället där vi tog en del av kampanjbilderna får avsluta inlägget. ”No guts no glory” känns kanske lite lökigt, jag får en smula machofeeling à la Gladiator, typ. Men det handlar ju om precis just det som jag så ofta återkommer till – att våga VÅGA. SÅ glad att jag vågade bege mig utanför min bekvämlighetszon och in på detta äventyr.

Och vet ni vad? All er magiskt peppiga feedback kommer göra det TUSEN GÅNGER lättare för mig att våga nästa gång. Så tack, tack, TACK för det – tack för att ni förgyller mitt liv!

Här hittar ni alla filmerna vi spelade in, samlade i en spellista!

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • åh Vanja, hade sparat dessa filmer som en liten treat att belöna mig med när jag nått ett visst antal tecken i mitt skrivprojekt (tar ut en månads komp för att skriva på dagtid, så detta filmtittande sker på min författarskapslunchrast! :D) och FAN VAD GRYM DU VAR. är sjukt imponerad av din skådespeleriförmåga. Filmerna var ju fina och rolig kampanj osv men du var så uppenbart stjärnan, skulle vilja få se det där skådespeleriet i något mer, där du får blomma ut och visa upp dig.

  du kanske kan bli en marilyn minus tragiken? kyssar&kärlek puss&kram.

  Ulrika 2017-09-22 11:02:04 http://nettelblad.blogg.se
  Svara
 • MEN vad duktig du är!!!! Sjukt imponerad!! Kram från en tittare/lyssnare/läsare 🙂

  Lina 2017-09-22 08:43:09 http://lier.se/
  Svara
 • Sist att kommentera ditt inlägg, alltså W O W POFF! Du är helt fantastisk, SOM du levererar! Hoppas så mycket att du på ngt sätt kommer fortsätta med detta. Du har det i dig, en gåva att ta tillvara på:) Kan inte säga vilken, alla är bra på olika sätt. Dock blev ändå dejtingscenerna favorit till slut. Måste vara helt overkligt när du såg alla skyltar. HEEEJJAA FINA VANJA! Och stor kram

  Åsa 2017-09-20 20:31:17
  Svara
 • Lite sent om sido, men jösses vad du är bra! Du trivs framför kameran och det märks verkligen. Du kan vara dig själv fast ändå någon annan -imponerande! Var det första filmen som du fick stående ovationer för? Jättefint Vanja!
  Kram

  Karin 2017-09-20 15:27:03 http://www.levareko.se
  Svara
 • Du är så inspirerande!

  Amanda 2017-09-20 12:09:37 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!