JA MEN VÄLKOMMEN LILLA GÖLLIGA LAMPA

Inlägget innehåller annonslänkar

Vad sägs om lite inredning, såhär på kvällskvisten? Tänkte visa ett nytt tillskott i Bara Vara. Vi behöver nämligen få in mer punktbelysning, och häromdagen hittade jag den perfekta lilla lampan som kommer bidra med förhöjd mysfaktor när det börjar skymma:

Denna lilla raring! Visst är den göllig?

Tycker det är så fint att den har en lite industriell känsla, just det där med att blanda gammalt och nytt gillar ju vi.

Lampan hittade jag på Lagerhaus, här är en direktlänk!

I morgon faller ytterligare en pusselbit på plats i Bara Vara, då levereras nämligen den matta som vi beställt. Den här. Tror det kommer bli SÅ fint! Den är lite ”lyxig” i sin stil liksom, och jag tror att det kommer gifta sig perfekt med vårt eklektiska möblemang. Skapa en bra mix, liksom. I morgon får vi se om jag har rätt…hehe. Håll tummarna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!