OUTFITTEN SOM TICKAR ALLA MINA BOXAR

Inlägget innehåller annonslänkar

Såhär ystert dansade jag runt mitt i gatan utanför Drömmis i går! Kände mig färgglad, fräsig och lite sisådär allmänt härlig. Bra känsla som (uppenbarligen) gav upphov till danscravings.

Hade ruskigt bra dansskor  på mig också, vilket underlättade. De här raringarna är crazy bananas-sköna att slinka omkring i kan jag tala om.

De är från Flattered, veganska är de också. Var rädd att de skulle kännas plastiga och ”instängda”, men icke.

Ska vi riva av en Momspo och kika på hela outfitten i sin helhet kanske?

Pjucks / Flattered
Jeans / Dr Denim (har dessa typ JÄMT)
Klänning / Zara
Tröja / Monki (hittas här i vitt, rött kanske är tillfälligt slut?)

Är typ helt besatt av att bära klänningar över jeans just nu. Har snöat in TOTALT och vill inte ha på mig någonting annat.

Men det tickar liksom alla mina boxar:

 • Skitsnyggt
 • Superbekvämt
 • Lättburet
 • Enkelt sätt att vara färgglad på utan att känna sig crazy bananas

Om en liten stund ska jag slinka ut på stan och spana in hur JC-kampanjen ser ut vid busshållplatser och i t-banan. Tänkte gå loss med kameran och föreviga alla fräsiga affischer och rörliga skärmar jag får syn på. Det här är nog liksom inte ett tillfälle som jag kommer få vara med om igen i livet, så det gäller att profitera loss nu och njuta järnet!

TACK förresten för alla roliga meddelanden jag får från er på Inspirationstagram med bilder som ni tagit på stan där ni sett kampanjen. SÅ kul att se!

Som en sista treat i detta inlägg kan jag avslöja att mitt hår kanske aldrig varit smutsigare. Ni vet, för att ta ner hela det här bloggdrömmiga ”Hon dansar runt i gatan i blommiga kläder” en liten smula. Komma med lite verklighet liksom.

Men varenda kväll när jag kommer hem så PALLAR JAG BARA INTE. Det är såååååå tråkigt, och jag drar mig (som ni vet) för att sticka in huvudet under duschen IN I DET SISTA.

Tack och lov för min älskade, älskade kepa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Superfint! En önskan du borde göra fler hauls ?

  Lisa 2017-09-20 07:02:49
  Svara
 • Haha jag förstår inte hur du får ditt hår att se snyggt ut när det är skitigt! När mitt hår börjar bli smutsigt ser det verkligen grisigt ut. Det blir stripigt och flottigt på ett fruktansvärt ocharmigt sätt. Är det för att jag är brunett och det blir tydligare då? För hög talgproduktion? Dåliga hårbottengener? Who knows!

  Amanda 2017-09-20 00:26:22 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hehe, beror nog mest på att jag först och fräsmt tvättar håret så sällan så att fettproduktionen har gått ner avsevärt (den går ju upp ju mer man tvättar håret, kroppen kompenserar för det som tvättas bort), men sen är ju lösningen HATT! ;-D Så länge man döljer hårbotten kan man komma undan med det mesta…

   Vanja Wikström 2017-09-20 09:59:39
   Svara
 • Så fin outfit, färgerna passar toppenbra på dig! Och shit vad spännande med reklamerna, måste kolla in på dirren. Är redan säker på att de är grymma dock!

  Sandra Nicole - Modedesigner i Paris 2017-09-19 18:14:56 http://www.sandranicole.se
  Svara
 • Oj oj oj, vad snyggt!

  Josefine 2017-09-19 12:39:34 http://direktflytt.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!