KONSTEN ATT ALLTID ALLTID ALLTID KUNNA LEVERERA

Nämen, här sitter jag – I DAG IGEN! Jag har som sagt en nyupptäckt kärlek för Drömmis, och det är så rackarns mysigt att sitta här å jobba.

Just precis NU sitter jag och gnager i mig frulle. Jepp, klockan 11.28. Jag och Jossan hade ett riktigt early bird-möte här i morse, så jag hann inte käka frulle innan. Och efter mötet satt jag och Jossan och snickesnackade om en massa grejer, så det är först nu som jag haft möjlighet att frulla loss. Mums!

Gick å köpte mig en klassisk ost- å skinkmacka, och när jag ändå stod där med hungern rivandes i kroppen slank det med en kanelbulle också. Fredagfest! Till det en ljuvlig latte, SÅ tacksam över att grymma Fikabaren är typ granne med Drömmis så att jag alltid, alltid, ALLTID kan dricka perfekt kaffe. De levererar toppklass varenda gång. Och det är (tyvärr) väldigt sällsynt.

Minns att Gordon Ramsay ofta sa det i det där programmet ni vet när han röjde runt bland usla restauranger som inte funkade (och sen fixade han till dem och fick dem framgångsrika); just att det där med att KONSTANT leverera kvalitet är något som de flesta faller på. Att servera perfekta maträtter då och då är ingen konst, konsten är att göra det LIKA BRA VARJE GÅNG. Det är då ryktet sprider sig och kunderna strömmar till.

Det är något jag ofta tänker på faktiskt. Just det där med att försöka leverera kvalitet varje gång. Det är inte så lätt. Varken att försöka göra själv, eller att hitta hos andra. Det är väl därför konstant kvalitet ofta leder till framgång; just för att det är så pass sällsynt att det blir eftertraktat.

För tänk efter – ens favoritställen är ju ofta precis just de som lyckas med konsten att alltid leverera. Favoritfiket som ALLTID har goda mackor, inte bara varannan gång. Klädbutiken där man ALLTID hittar något, inte bara då och då. Teveprogrammet som ALLTID underhåller, som inte bara är kul ibland. Det är ju därför man återkommer.

Just precis därför är jag så tacksam att jag har Fikabaren 20 meter härifrån, som ALLTID serverar perfekt kaffe. Då blir jag stammis, och sprider mer än gärna ordet.

Fredagsfundering alltså: konstant kvalle is the shit!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • jaaa håller ju så mkt med både ditt inlägg men oxå kommentaren ovan! om jag tänker på allt utomstående i mitt liv är det ju just kvaliteten som räknas, den bästa indiska restaurangen man går till, bästa joggingturen för den e mysigast osv osv. Bara man kunde tänka så om sig själv oxå. Att orka är viktigt, och att ta små steg i taget för så har oxå den indiska restaurangen börjat sitt företag 🙂

    Jemina 2017-09-18 08:23:13
    Svara
  • Du har sååå rätt !

    emzi 2017-09-15 14:37:56 http://emmelemzi.com
    Svara
  • Ja det stämmer ju verkligen! Men får jobba hårt med att inte tänka för mkt så i mitt eget jobb. Måste tänka good enough också!!?? annars blir kraven på mig själv för höga.

    Sigrid 2017-09-15 14:07:24
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!