Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

”WOW, VAD SNYGG DU ÄR I DAG ÄLSKLING!”

Inlägget innehåller annonslänkar

Jamen oj så glad jag är på bilden ovan. Det är jag nog för det mesta, gillar ju liksom att promota happiness, men när de här bilderna togs var jag faktiskt på lite extra gott humör. När jag skulle gå i morse och stod i hallen och skulle säga hejdå till lilla familjen sa nämligen Niklas: ”Wow, vad snygg du är i dag älskling!”. Och det var ju gött att höra.❤️

Kände (och känner!) mig faktiskt lite extra snajdig också. Invigde min nya klänning från Gina Tricot som verkligen har den PERFEKTA passformen för min del (köpte den i två olika mönster). Ingen av er som undgått att jag snöat in på duon ”jeans å klänning” va?

Tycker vi gör en Momspo av detta!

Jeans / Gina Tricot
Pjucks / Zara
Klänning / Gina Tricot (hittar inte den prickiga på sajten, men jag köpte den även i det här mönstret)
Kepa / Hattbaren
Solisar / Ellos
Vespa / Önskar att den var min!

På med en skinnpaj också, för extra rockig twist (och värme). Min är från Mango.

Och hörrni – här kommer ett bonustips! Jag ääääälskar att gå i skinnjacka på hösten, men ganska ofta kan det tyvärr kännas lite för kallt. Och jag hatar att frysa. Så nu ska ni få mitt allra bästa trix på det här området – köp en hoodie i kashmir att bära under! Just kashmir värmer superbra (hundraprocentigt naturmaterial), andas och är dessutom TUNT.

Det är lite pricy, I know – men det är också ett sånt plagg man bara behöver köpa en gång och som får ett lååååångt liv i garderoben.

Jag är inget fan av stora stickade tröjor under skinnjackor, då får jag mest michelingubbe-känsla. Tycker dessutom det ofta blir obekvämt och korvigt. Men just en kashmirhoodie är peeeerfekt, eftersom den ger massor av värme och liksom ”försvinner in” under skinnpajen. Och Vips! …så kan man använda skinnjackan mycket längre.

Min hoodie kommer från Davida om någon undrar. Går såklart att bära under alla typer av jackor som behöver lite extra värmeboost.

Okej, slut på tips, slut på Momspo. Nu får ni ha en lovely kväll!

PS – Tack Christine för att du ställde upp som fotograf!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Vanja Wikströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind