Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PROFILBILDER PÅ FACEBOOK 2007-2017

Är ni redo för en riktig rackarns walk down memory lane tillsammans med mig? Såg nämligen denna asroliga utmaning hos en av er fina blogoliner (puss på dig Emmelemzi😽); nämligen att visa upp sina profilbilder på Fejan 2007-2017, SÅ kul ju! Den ovan är från 2011, men nu börjar vi från början:

2007

Det här var min allra första profilbild, postad den 17:e juli 2007. Och nej, jag har inte genomgått omfattande plastikkirurgi sen dess, det var bara SÅ HIMLA KUL att löjla till det lite.

I december samma år tyckte jag att det kändes skoj att klistra på mig själv en tomteluva. Här använde jag dock originalbilden, utan löjl. Tydligen var luvan skojsig nog.

2008

I mars 2008 bytte jag profilbild igen, till denna. Minns att den togs av en kompis till en kompis som var fotograf. Minns också att det här var mina absoluta favoritblus (2008 års succéblus med andra ord) och att jag helt hade snöat in på att ha fläta.

Kepan ni ser på bilden är för övrigt samma som ofta sitter på mitt huvud i dag. Den är alltså nästan lika gammal som Facebook. Inte dåligt.

2009

Ett år senare bytte jag igen. Då till en Obamafierad version av fingerpets-bilden. Det vankades val i Amerrkat och jag ville som alla andra visa vem jag supportade.

Ett halvår senare bytte jag till denna. En stillbild från musikvideon till min förstasingel som jag precis spelat in i Lissabon sommaren 2009. I en av scenerna var jag utklädd till Wonder Woman och körde runt med en manlig modell i Stålmannendräkt i en kundvagn. Frågor på det?

På hösten 2009 unnade jag mig en ny profilbild, i form av denna fräsiga lager på lager-pic. Den stickade ullvästen hade jag fyndat för tio spänn på en loppis och jag använde den JÄMT. Till slut trillade den sönder. Tycker fortfarande att detta var en rätt så fräsig outfit faktiskt. Bra jobbat, Vanja 30 bast!

2010

Sommaren 2010 var detta min profilbild. Återigen gick jag på den skojsiga linjen. Roliga appar som förändrade ens utseende var STORT, just denna hette Fat Booth och var megasuperduperpoppis bland mina kompisar – och deras barn.

Några månader senare fyllde min lillasyster 18 bast, och en snapshot från hennes fest fick agera profilbild. Värt att notera är att samtliga bilder 2008-2010 var kepsifierade. Jag hade ett par år då jag ALLTID bar någon form av huvudbonad, det var liksom min grej.

Det gick så långt att jag inte kunde gå ut utan något på skallen, och när jag runt 2011 lyckades göra mig fri från detta hattberoende (som det faktiskt utvecklats till) hände det fler än en gång att jag sprang in i kompisar på stan som på riktigt INTE KÄNDE IGEN MIG. Utan huvudbonad var jag inte samma person.

Som tur var vande de sig efter ett tag, och jag med. Numera har jag en mer sund relation till hattar, och kan varva lite beroende på humör (och smutsighet på håret).

Nästa profilbildsbyte var i juli 2010 – Prideveckan! Jag la upp ett arr av en låt jag höll på att producera där jag gett de olika spåren regnbågens färger. Lite fint ändå. Bra låt var det också, sjukt sorglig dock.

Mådde riktigt pissigt vid den här tiden och var mitt uppe i en musikkarriär som inte ville ta fart. Skrev således väldigt många nya låtar om livets orättvisor etc vid den här tidpunkten.

I augusti samma år bjöd jag Facebook på denna urgulliga bild. Jag och Niklas, kramandes i solen i Portugallien. Vad söta vi var.

2011

När 2010 precis hade blivit 2011 fick en strandbild från Costa Rica agera profilbild. En ljuvlig resa, ett ljuvligt ställe. Jag solade, badade, åt massor med god mat och skrev ett helt knippe nya låtar. Som var lite gladare. Livet började kännas ok igen.

Medan jag var i Costa Rica åkte även denna upp på Fejan. En strandskuttande Vanja i (kort!) prickig klänning, med en brandgul solnedgångssol i fiffi.

På vägen hem från Costa Rica såg jag denna ljuvliga uppenbarelse på flygplatsen i New York som precis förtrollat hela svenska folket med sin insats i ”Svenska Hollywoodfruar”. Jag sa att hon var fantastisk, hon blev jätteglad och var god som guld – och vi tog en selfie.

I februari 2011 friade Niklas via en tatuering på armen, och givetvis åkte den upp som profilbild. Så sött, man ser hur färsk den är på den här bilden. I dag är den mycket mattare. Vi har fortfarande inte gift oss, men någon gång ska vi väl få till det.

Våren 2011 bytte jag profilbild igen, denna gång hade jag och Niklas klätt ut oss till något slags fjärilsfolk. Tror vi var på maskerad. Eller? Kanske hade vi bara en intensiv fjärilsfas? Hmmm.

Sommaren 2011 dök den här bilden upp. Den är tagen på min lillasysters student. Tycker den är ljuvlig! Ser på mina lååååååånga ögonfransar att jag var mitt inne i användandet av fransserum som var så himla poppis då. De funkade ju som en dröm, men sen kom cancerlarmet och då vågade jag inte fortsätta. Synd, vad fina fransar jag hade!

Hösten 2011 hade jag och Malin precis dragit igång GlamMom. Vi hade kontor och lager i hennes föräldrars källare i Enskede, och hennes gulliga föräldrar kom rätt ofta ner till oss med fika. En av gångerna när vi fick bullar tog vi den här bilden som jag fortfarande tycker är underbar. Kanske min bästa profilbild genom åren?

2012

Den här bilden las upp den 2:a januari 2012. Bilden är tagen på Sleep No Mores Nyårsfest i New York, en episk tillställning. Sådär överdådigt dekadent och mystiskt som det liksom bara kan bli i Nevvan. Alla på festen bar djurmasker – bara en sån sak.

Från New York åkte vi till Costa Rica, vi ville tillbaka till detta paradis. Den här pussbilden från ljuvliga Brisas Del Mar (löjligt god tonfisk och löjligt vacker vy över havet) fick bli min nya profilbild.

Fram emot sommaren försökte jag återskapa succén med bullbilden. Men njaaaeee. Det här blev nog mest en blek kopia. Profilbild fick den bli, i alla fall.

I november 2012 gick jag på maskerad som leopard, och denna bild med klös (hö hö) fick äran att agera profile pic.

2013

Sommaren 2013 var jag och Niklas i Japan. LIVETS BÄSTA PLATS OCH LIVETS BÄSTA RESA. Ni måste, måste, mååååsteeee åka dit!

På just den här bilden stod jag i ett glasscafé i Harajuku i Tokyo, och Iggy låg i min mage.

2015

Sen fick jag barn, och sket i Facebook. Det dröjde ända tills maj 2015 tills jag brydde mig om att gå in och uppdatera min profilbild. Då till en på mig och mitt lilla drygt ettåriga gull, givetvis. SÅ god bild detta!

2016

Och precis som alla andra klyschiga päron har det enbart blivit profilbilder på mig och min avkomma efter att jag fick barn. Denna är från 2016…

2017

…och denna är från 2017, och således min nuvarande profilbild. Jag gillar uppenbarligen bilder på mig och Iggy där vi pussas.

Det var det hele hörrni, hoppas ni tyckte detta var skoj!😃 Vilken bild var er favorit?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • WOW vad snygg du var på bilden med fransarna, jag röstar på en Vanja med en varmare blond hårfärg, vilken pudding!! 🙂

  anna 2017-09-17 13:50:58
  Svara
 • Så himla rolig grej, med profilbilderna alltså! Nu till nåt helt annat, ska åka till Japan om 2 månader. Har du några tips på vad man inte får missa? Kommer vara i Tokyo i 1 vecka och i södra Japan 1 vecka😁

  Emma 2017-09-16 20:39:58
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   LYLLOS! You´re in for a treat vill jag säga! japan är min roligaste resupplevelse ever, en annan planet som är helt magisk och så märklig. Jag hade inte börjat blogga när vi var i Japan så tyvärr har jag inga nerskrivna tips. Och iom att dt var så länge sen nu är det svårt att minnas tycker jag. Sandra Beijer skrev en grym guide till Tokyo nyligen, googla på det så hittar du den. Hon var där i våras tror jag så det är uppdaterade tips. Men rent generellt – ÄT! ALLT vi åt i Tokyo var magiskt, oavsett om det var japanskt eller italienskt eller något annat. Maten är fantastisk. Om du äter kött vill jag verkligen rekommendera att gå på ett steak house och äta Kobe biff. Jag är ingen köttperson alls, men det var helt fantastiskt gott. Aldrig ätit så fint kött. Se till att ni upplever mycket av det märkliga i Tokyo, gå på temarestaurang (SÅ kul! Vi gick på fängelserestaurang vilket var helt bananas, finns massor av andra teman också), det finns ju kattungekaféer, Maid café med mera. Ät bra ramen, spendera en dag i Harajuku. Googla fram ett riktigt bra sushiställe och ät som tokar, sushin är helt galet fantastisk och så mycket mer än här, ät djurformad glass och bara GÅ RUNT på gatorna – ni kommer så se mycket roliga mänskor överallt. Tokyo är den mest inspirerande stad jag varit i (tusen gånger roligare än NY), mycket på grund av att du på gatan ser både affärsmän, geishor, mangamänskor och ja – allt, liksom.
   Vi var också i Shimoda som ligger söder om Tokyo det är lite av Tokyobornas Hawaii typ. Surf, palmer och strand. Söt gammal stadskärna och NOLL turister (som inte var japaner,) så det var rätt kul. Där stannar man nog max två dagar dock., men ändå kul att ha sett. Men spana in Sandra Beijers guide som sagt, den är grym! Och ha så kuuuuuul!

   Vanja Wikström 2017-09-18 13:56:36
   Svara
 • med Iggy! So morsa är jag nu galet förälskad i bilder på pussande barn och förälder! =)

  Frida G Svensson 2017-09-13 11:53:08 http://www.fridagsvensson.se
  Svara
 • Så kul grej att gå igenom! Tyvärr är alla mina tidigare profilbilder raderade, men hade varit kul att få se dem!

  Josefine 2017-09-13 09:35:30 https://luckytarot.se/
  Svara
 • Alltså, HUR snygg är inte bilden med dina magiskt långa fransar?! 😍 Bananas! Och att Niklas friade med en tatuering, vilken grej! Tog en printsceen och skickade direkt till min Niklas, haha! 😂

  Karin Fredriksson 2017-09-13 09:18:55 http://www.newl.se
  Svara
 • Vilken rolig ide, kul att se förändringen! Min favoritbild är den första med Iggy, en riktig feel good bild 💕.

  Merce 2017-09-12 22:33:57 http://meerc.se
  Svara
 • Friade med tatuering? Har Niklas alltså den där feta tatueringen på sin arm? Isf, hur coolt???

  Mikaela 2017-09-12 21:56:33
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Jaaaaaa! SÅ cooooooolt! Jag blev helt chockad, och tatueringen är så fin. Ännu finare i dag när den är matt och lite mer sliten. Min fina skatt, så romantisk.

   Vanja Wikström 2017-09-13 14:44:41
   Svara
 • ÅH vad man vill se superwoman-musikvideon? låter som ett litet konstverk.
  blev även chockad över detta med tidsperspektivet. hjärnan har svårt att få ihop saker med livet och hur det flyter, tror jag. såg bilden från 2013 där iggy är i magen och tänkte ”ja 2013, det är ju länge sen”. och sen när du skrev att han var där i magen tänkte jag MEN JAG VAR JU GRAVID MED MIN SON NYSS!?!?!??!?! (mitt mellanbarn är ju som Iggy). så konstigt det där med tidne, den går oändligt fort och supersakta på samma gång…

  Ulrika 2017-09-12 20:13:13 http://nettelblad.blogg.se
  Svara
  • Svar på Ulrikas kommentar.

   Kanske kanske att jag lägger ut den i bloggen någon dag…. Den är dock inget konstverk utan blev rätt mainstream, precis som låten tyvärr. Inte jättestolt men ska visa upp den någon regnig dag… 😉

   Vanja Wikström 2017-09-13 14:44:06
   Svara
Vanja Wikströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind