NÄR DET BARA BLIR PANNKAKA AV ALLTIHOP

Okej rara blogoliner. Är ni redo för ett inte så happy clappy FriYAY-inlägg? Jag åkte nämligen på en redig pannkaksmorgon. Inte en god och ätbar sådan alltså, utan en sån där när allt liksom BLIR pannkaka… Pallar ni höra? Well, här kommer min rätt så usla morgon i punktform:

1 // I dag är Niklas födelsedag (hurra!) – men han vaknade och var PANGSJUK.

2 // Istället för en mysig födelsedagsstund på morgonen så blev det gråt och skrik då Iggy missförstått det här med att han och jag skulle gå in och sjunga Ja Må Han Leva för pappa. Han trodde att pappa skulle ha kalas, och besvikelsen visste inga gränser när det varken bjöds på fiskdamm eller pinata (som kusin Ruben hade på sitt kalas nyligen och som tydligen gjort stort intryck) inne i sovrummet. När pappas present sen öppnades och INTE innehöll godis var frustrationen TOTAL. Gråt, skrik och ledset barn. Och pangsjuk pappa. Suck.

3 // Efter en stund hämtade sig Iggy från morgonens födelsedagsfiasko, och blev på strålande humör. Varpå den skojsiga mamman skulle bära in honom på ett sånt där roooooligt sätt till badrummet, där det skulle göras brush brush (tandborstning). Jag bar honom som en ”flygande spiderman”, men lyckades såklart dunka in hans lilla huvud rakt i tvättmaskinen på väg in i badrummet, varpå gråtfesten var ett faktum. Igen. #MomOfTheYear

4 // Sen var det dags att gå till föris. Väl där började både Iggy och jag leka med två äldre tjejer. Vi hade superkul, och när jag sa att jag skulle gå och jobba sa Iggy ”Det går bra mamma”. Sen frågade han tjejerna om de ville leka vidare med honom. ”Nääää.” sa de. ”Tjejer får bara leka med tjejer, och killar får bara leka med killar”. Suck. Efter en stunds resonemang som inte alls gick hem hos de unga damerna kom vi fram till att det nog var bättre att vi gick och lekte med någon annan.

Vi hittade ett gäng andra kompisar (som lekte BÅDE tjejer och killar) och det funkade hur bra som helst, så det gick ju ändå bra till slut. Sa hejdå till en glad unge.

5 // På väg till Drömmis skulle jag köpa frulle eftersom jag inte hunnit med att äta det hemma. Gick en omväg för att få en särskilt smarrig macka, vilket var en smula bökigt då jag hade med mig en satans massa grejer i min väska som därför vägde ett ton. Hade dessutom satt på mig klackar, som istället för att bidra med en fräsig fredagskänsla istället stökade till allt med min tunga packning. Det var JOBBIGT att knata runt. SKITJOBBIGT. Men men, snart skulle jag ju få sätta mig på Drömmis och njuta av min frulle. Trodde jag.

Nähä. Halvvägs tillbaka kontoret efter frukostköpet kom jag på att jag glömt min datorsladd hemma, så jag fick snällt pila tillbaks hela vägen hem på mina vingliga klackar och med min tunga packning (ångrade nu djupt att jag tagit en omväg för att få extra god macka).

Landade sen på Drömmis med vild blick, svetthinna över hela kroppen och dunkande hjärta. Och här sitter jag nu. Den här dagen kan i alla fall bara bli bättre.

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
  • Oj, jag känner med dig, vissa morgnar är inte av denna värld… Bra kämpat!

    Kattis 2017-09-12 04:47:54 http://Www.sadnesstheory.com
    Svara
  • Åh nej! I efterhand kan man ju kanske tycka att Iggys besvikelse över kalasfloppen är lite gullig men kan förstå hur jobbigt det måste varit då. Och kraschande spiderman och det ena med det andra på det… fy! 🙁 Grattis i efterskott till Niklas iallafall!

    Amanda 2017-09-12 01:52:04 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • Alltså FY! Hoppas på bättre fredagslycka nästa vecka! Och man ska ju inte bli arg på små ungar men herregud vad provocerande, förstår frustrationen. KRAM<3

    Alexandra 2017-09-09 15:37:19
    Svara
  • Men fy vilken jobbig fredagsmorgon! Vi hade också en tuff start som började med att min 4-åring spydde ner hela sängen inklusive mig. Vi sov borta hos vänner vilket gjorde det hela ännu mer jobbigt. Vi skyndade att packa ihop allt för att åka hem och möts av en sambo som också är sjuk men i halsont. Ingen happy Friyay här inte :-/

    Emma - På Smällen fast inte just nu 2017-09-08 19:21:10 https://pasmallen.nu
    Svara
  • Jag tror minsann att det TYP finns en lag på att börjar dagen sådär…. då får man köpa en fredagsbulle till cappon <3

    Josefin 2017-09-08 15:00:12
    Svara
  • Hoppas dagen (och kvällen) blir bättre!

    Josefine 2017-09-08 14:51:01 http://www.kazzelhrc.se/
    Svara
  • haha förlåt vanja men ja skrattade så ja grät, ingen pinjata och ingen fiskdamm fanns. Snutten hoppas resten av dagen blir underbar ???

    Helena 2017-09-08 14:49:10
    Svara
  • Åh kära du, vilken pruttmorgon! Lovar att dagen och kvällen blir bättre❤ Om än inte sådär megasuperlyckad så blir den fin ändå. Och helgen likaså trots sjukdom. Goa lilla Iggy alltså! ☺ Såg precis att du ska vara med 21 oktober, men gissa om jag blev glad?! Hoppas verkligen man får chans att träffa dig en kort stund då jag gissar att det är mååååånga som vill detsamma. Om jag vågar och har mod till det då? Har guldbiljett (såklart!). Gillade sitt inlägg och ärlighet om ekonomin, så jädra vettiga och gedigna samarbeten och inlägg du gör. Inte krafs och tjafs med massa produkter bara. Love it! Dock trodde jag du hade bättre koll du känns så, ofta iaf. Pensionen är ju inte apskoj att fundera på nu liksom men himla vettigt att göra det man kan. Stor kram och hoppas dagen vänt!

    Åsa 2017-09-08 14:35:01
    Svara
    • Svar på Åsas kommentar.

      Åsaaaaa, vad KUL att du kommer den 21:a! 😀 Då MÅSTE du komma fram och säga hej! Du är ju en av de som kommenterar flitigast här på el bloggo, och alltid så himal fina kommentarer dessutom så jag vill gäääärna träffa dig irl!

      Vanja Wikström 2017-09-09 17:29:04
      Svara
  • Åh, STOR fredagskram till dig o hoppas att dagen vänder o blir bättre!❤️ O hoppas Niklas kryar på sig!

    Kristina 2017-09-08 13:42:17 http://nouw.com/kristinalicerika
    Svara
  • En kram till dig! Min morgon (och natt) har inte varit något vidare heller. Själv med två barn i helgen och givetvis startade den minsta med att ha 3h vakentid inatt. Lite smått panik då man vet hur helgen ser ut. Men man klarar mer än man tror så nu ska jag banne mig njuta av en god lunch, en kopp kaffe och ha målbilden på ett varmt bad ikväll framför mig.

    Hoppas du får en fin helg trots sjukdom! ?

    Maria 2017-09-08 12:22:23
    Svara
    • Svar på Marias kommentar.

      Å, stor kram till dig! HELT rätt att se till att njuta av de små sakerna i vardagen, det piggar till även den uschligaste av dagar.

      Vanja Wikström 2017-09-08 12:28:27
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!