EN FLYGANDE FÖDELSEDAGSVAL

Hörrni! Jag var så fokuserad på att lista allt som gick fel i morse i förra inlägget, att jag helt glömde bort att visa er vad som låg i Niklas födelsedagspresent. Iggy blev ju som ni vet vansinnigt besviken på den, men födelsedagsbarnet självt tyckte om innehållet som tur var.

Han fick en alltså tavla, som synes ovan. Fantastiskt fin, tycker jag. Och det roliga var att jag älskade den vid första anblick när jag såg den inne på Grandpa, och först när jag köpt den fick jag höra att den var gjord av Fanny, Niklas kompis som målat vår lyxdjungel ni vet? En sån bra bonus ju!

Tänker att tavlan kommer passa finfint i Bara Vara. Kanske att man ska bästa ramen mörk dock. Vi får se. Niklas blev glad i alla fall, mitt i feberångorna. Så det kändes ju bra.

Humöret är överlag bättre nu kan jag också säga. Min urmysiga syssling var i faggorna och kom på spontanbesök till Drömmis, och trots tung väska och vingliga klackar var det ändå värt att knata extra för att få den där smarriga mackan. När jag väl fått i mig frullen kändes allt mycket bättre, och nu tycker jag nog att jag är på banan igen. Pust.

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!