DAGAR SOM TOKLEVERERAR

Ni vet, när man har såna där dagar som liksom bara TOKlevererar? Well, en just precis sån har jag i dag. Gött.

Dagen inleddes med att det kom ett bud från Järna Glass. Bara det.

När jag tittade närmare på paketen såg jag att de bytt namn på smakerna. Mint & Choklad hade hette nu ”Ge blod, det behövs” och vaniljglassen hade döpts om till ”Du är lika mycket värd”. Himla fint, tycker jag, och ett vettigt sätt att sprida braiga budskap. Dagen blev ännu bättre.

Chokladglassen var dock min favorit. Både smak- och namnmässigt.??

Innan lunch hade jag och Niklas ett möte för Babyloonz räkning. Det gick nästan orimligt bra, och allt som kunde klaffa klaffade på något sätt. Mänskorna, den gemensamma förståelsen för Babyloonz, visionerna. SÅ kul!

I taxin efteråt var vi väldans glada. Det är himla skönt när allt känns så genomrätt. Bästa förutsättningarna för ett grymt partnerskap.? Behöver jag säga att dagen blev ääännu en smula bättre?

Efter mötet slank jag till Drömmis, och åt en nästintill identisk lunch som häromdagen. Minns ni?

Såhär såg lurren ut i tisdags. Nästintill identisk, som sagt. Äter gärna detta alla dagar i veckan – omelett är ju LIVETS LUNCH! Kan inte begriiiiiipa varför inte fler ställen erbjuder denna fantastiska rätt som är såväl nyttig som smarrig som oändligt varierbar.

Hmmm, är ”varierbar” ens ett ord? Well, ni hajar vad jag menar – man kan ju slänga i precis vad man vill i en omelett, allt blir gott liksom!

Blev hursomhelst ännu lite gladare av min supersmarriga lunch.

Det enda som skulle kunna vara en liiiten smolk i dagens glädjebägare är att det är SVINKALLT på Drömmis. Alltså, det var på riktigt som att stiga in i ett kylskåp när jag gick in här.

Men men. Det är inget som inte går att lösa med en stor filt.

Så trots kylan är humöret på topp, magen full med godsaker och hjärtat lyckligt. Nu ska jag göra en gokaffe och mata mail!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vilka fina glassar! Går ju inte att inte bli glad av dem!

    Amanda 2017-09-08 01:37:57 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • Har slutat att äta ägg (och allt annat animaliskt) för att äggindustrin är så dyster. De har t.ex. ihjäl alla hankycklingar inom ett dygn eftersom de inte kan producera ägg. Trodde i min enfald att ekoägg = lyckliga djur. Önskar att livsmedelsproduktionen kunde ske med hjärta och djurhänsyn, och att pengar inte var det avgörande hela tiden. <3

    Linda 2017-09-07 14:19:26
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!