Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LYXEN ATT OMGES AV SÅ MÅNGA DRIFTIGA BRUDAR

God kväll! Jag hade väääärldens mysigaste morgon med ovan partner in crime som jag nog inte tror behöver närmare presentation – och nu ska ni få se vad vi gjorde!

Jossan är ju en rackarns driftig brutta, och i morse var det lanseringsfrulle för ett skönhetsmärke som hon varit med och tagit fram – Urban Gloss!

Det bjöds på vansinnessmarrig frulle, bestående av kaffe…

…avocadomackor och…

…mumsiga smoothies. Så gött.

Vet inte om det är möjligt att ha en bättre start på dagen än att äta svinsmarrig frulle i lyxig miljö, firandes sin sjukt driftiga kompis nya projekt? Jag var väldans glad i hågen, i alla fall.

Inget Jossan-event utan godsaker, så givetvis bjussades det på bullar också. Nom nom.

Något annat som gjorde morgonen så rackarns mysig var alla härliga brudar man fick träffa. Som de här JUVELERNA till unga damer – Nicolina och Tuvis! De berättade att de precis ska starta en podd, spännande! Så driftiga, gulliga och genomsnälla. Me likey.❤️

Och kolla här då vilka flådiga blomster de hade tagit med sig till Jossan!

Hade även turen att springa in i denna rara böna – Maxinne! Jag upptäckte ju henne för något halvår sen när hon delade med sig av sina erfarenheter kring tantra i sin blogg (hon bjussade till och med på ett numera myyyycket läst inlägg om sin yoni-massage).

Och för några veckor sen gick ju jag och Jossan på en av Maxinnes tantraworkshops (SÅ kul och SÅ nyttigt!). Hon är så grym denna kvinna, och gör en enorm insats för att normalisera den kvinnliga sexualiteten – och även för att vi kvinnor själva ska få bättre koll på våra fullkomligt MAGISKA kroppar. Heja Maxinne!👑

Förutom att snaska gofrulle och krama härliga bruttor spanade jag såklart även in Urban Gloss.

Eftersom jag och Jossan har rätt bra koll på varandras projekt, så har jag ju känt till UG rätt länge. Och när vi var i Portugallien ihop fick jag ett gäng prylar att testa, så jag har gått loss i den Urbana Gloss-världen sen i somras. Och nu ska ni därför få ett riktigt bra tips – deras Multi Balm är FANTASTISKT.

Jag har det som läppglans, men man kan stryka det på alla möjliga torra områden som behöver lite extra kärlek: nagelband eller armbågar till exempel. Har detta alltid i väskan numera, och ni vet ju att jag är vääääldans picky med mina hudvårdsgrejer – så detta är ett tips rakt från hjärtat.

I serien ingår även cleanser, dag/nattkräm, serum och ansiktsmask. Allt till vettiga priser och i urgulliga förpackningar.

Märket är Williamsburg-inspirerat, och det märktes på setupen i morse. SÅ mysigt och SÅ Nevvvyårrkigt, liksom.

Inget Jossan-projekt utan peppiga citat såklart!

Så himla stolt över denna fina, kompetenta, driftiga och genomgulliga mänska!💜

Smoothieskål för världens bästa Jossan & Urban Gloss!

SparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Själv missade jag detta event.. Så synd! Men ni verkar ha haft det toppen bra. Kram Jannice

  jannice lindell 2017-09-06 22:43:14 http://www.lovebyjannicelindell.blogspot.com
  Svara
 • Ehhh… Maxinne har köpt slidmassage av en man som ger henne sex st orgasmer. Det är köp av sexuell tjänst och ligger extremt i gråzonen i Sverige och är ganska ovanligt pga detta. Så förvånad att du länkar till detta utan iaf något slags kritiskt öga.

  coco 2017-09-06 20:59:36
  Svara
  • Svar på cocos kommentar.

   Jag hajar absolut att det kan kännas märkligt – det tyckte jag också när jag läste om det, och det är inte helt okomplicerat. Men efter att ha varit på Maxinnes tantraworkshop som även leddes av Charlena (vars man är den som utför yonimassager) så kändes det faktiskt inte märkligt alls. Man fick en så mycket större förståelse för tantra i sin helhet, att själva sexbiten faktiskt är ganska liten, och att yonimassagen (hur konstigt det än kan låta, jag VET) inte är sexuell – även om den innehåller orgasmer. Jag vet att det låter underligt och svårt att greppa, och jag kommer inte ge mig på att försöka förklara det. Tror man måste ge sin in i tantran en smula för att förstå. Men jag har bara fått väldigt fina vibbar av hela tantratänket och de mänskor jag träffat på inom det.

   Vanja Wikström 2017-09-07 10:22:12
   Svara
 • Ser ut som en RIKTIGT bra start på dagen!😍😍

  Enna 2017-09-06 19:22:32 http://Sayyeastofashion.blogg.se
  Svara
Vanja Wikströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!