Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRÅN USCHUSCH TILL TIOPOÄNGARE TACK VARE NIKLAS

                                                                                       Inlägget innehåller annonslänkar

Såhär såg jag ut i dag. Hade SÅ svårt att hitta något som jag trivdes i i morse. Efter många provade plagg hamnade jag till slut i den här outfitten. Ville bara känna mig bekväm och avslappnad.

När Niklas såg mig sa han: ”Oj vad fin du är!”. Och dessutom: ”Du är SÅ snygg i såna där jeans tycker jag!”. Och då kände jag mig helt plötsligt som en tiopoängare, snarare än någon som inte passar i NÅT (som det hade känts innan). TACK älskling.💞

Tog med mig kameran till Drömmis eftersom jag tänkte att någon där kanske kunde plåta min snajdiga och Niklas-MVG:ade outfit. Men det var ingen där, så det fick bli en spegelselfie istället. Men det funkar det med tycker jag!

ÄLSKAR den här tröjan för övrigt. Har den typ jämt (som ni säkert märkt). Den är från Gina Tricot, hittar den dock inte på sajten just i gult. I svart finns den däremot, och i rosa. Jag har klippt av mudden på min nertill, om ni undrar.

ÄLSKAR även mina låga Converse. Förstår knappt hur jag klarat mig utan dem så länge, de passar ju till alltalltallt?

Tröja / Gina Tricot
Jeans / Gina Tricot (en favvomodell, har den i flera färger. Hittas här i blått och här i svart)
Pjucks / Converse

Humör / Strålande!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Den där stilen är så fin och passar dig så himla bra! Håller med Niklas 👍🏻👍🏻

  Ingela 2017-09-13 21:48:17
  Svara
 • Din blogg är så lugnande och piffig, det händer något med en varje gång, man vill liksom klicka in sig minst 1 gång om dagen för att få sig ett vardagsskutt av glädje. Klickade hem denna tröja Idag i gult, fanns äntligen på lager!! det är något med just gult denna höst känns det som. Verkligen härligt!! 🙈🌸 jag lyssnar också givetvis på podden och kollar tuben ibland. i mitt jobb så gör jag brynbehandligar och då diskuteras det ofta om just vardagsglädje och vad man kan göra för att sprida positiv energi, jag brukar verkligen peppa folk att ta tillvara på tillvaron och njuta mer här och nu, mycket tack vare att ni har pratat så bra om det i eran podd. Därför tipsar jag vidare om att lyssna på podden 🙌🏻 Är så GLAD för de! 🙂 känns som om man har en egen liten stjärnhimmel ovanför sig som liksom gödslar ut massa glitter, ljus och kärlek. Önskar att alla kunde få känna så. kram och Tack! 🌸

  Sofia 2017-09-13 21:37:38
  Svara
 • Du är alltid såå himla fin! Och älskar din peppighet och positivitet, den smittar av sig! En liten fråga angående jeansen, är de stretchiga?

  Angelica 2017-09-06 12:39:24
  Svara
 • Du är sååå fin! Härligt pigg outfit! 🙂

  Emzi 2017-09-06 11:04:57 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Åååå, så snygg outfites!

  jannice lindell 2017-09-05 22:37:36 http://www.lovebyjannicelindell.blogspot.com
  Svara
Vanja Wikströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind