ÅRETS HÖSTLÖFTEN AVSLÖJAS!

Veckans bästa dag är här – poddisdagen! I avsnitt #108 (herreminJE vad många avsnitt vi hunnit med!) snackar vi höstlöften. Vad ska vi göra för oss själva den här hösten som ska få oss att må ännu lite bättre, och få livet att bli ännu lite härligare? Och hur gick det med förra årets löften?

Både jag och Jossan kommer kontinuerligt att dela med oss bilder på våra höstlöften under hashtaggen #höstlöfte17, gör gärna det ni med! Just att göra något så konkret som att posta en bild med jämna mellanrum på det man önskar förändra är en SÅ bra påminnelse – som verkligen påverkar ens förutsättningar att lyckas med sitt höstlöfte. Dessutom är det superkul att gå in under hashtaggen och inspireras av vad andra hittat på för braiga grejer.

Missa inte att följa oss på Inspirationstagram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej, här kommer boktips:

  Allt jag inte minns av Jonas Kassen Khemiri. Lite svår i början men så fin!

  Konsten att höra hjärtslag av Jan Philipp Sendker.

  Sist men inte minst den bok jag fullständigt tvingar på alla i min närhet – När livet stannar av Malin Sävstam. Det är en bok skriven direkt ur verkligheten och är man minsta lilla pytterädd för döden (vilket alla är?) så måste man läsa denna! My god får gåshud bara jag tänker på den.

  Okej puss hej! 🙂

  Ida 2017-08-30 20:09:47
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!