ETT NÖDVÄNDIGT ONT SOM DOCK KAN VARA URMYSIGT IBLAND

Jag är inget fan av events. Får man ens säga så när man arbetar som bloggare? Schhhh, säg det inte till någon. Det får vara vår lilla hemlis.?

Men. Att gå på events ingår i jobbet, och ibland är de faktiskt sjukt mysiga. Tänkte visa er två såna, från förra veckan.

Det första var frullen med en av mina absoluta favoritdesigners – Rebecca Minkoff – på magiskt vackra Bobergs matsal på NK. Bara miljön gjorde ju att man blev lite extra lycklig.

Vi gick loss på deras lyxiga frulle, varav det absolut bästa var…

…Bobergs tryffeläggröra. Den var VANSINNESGOD.

En himla mysig grej med events är att man ju lär känna en rackarns massa driftiga brudar. Ellinor (svart tröja) är en riktig favorit. ÄLSKAR att jag var placerad bredvid henne, hon är rasande smart och rolig. Alice (i vitt) hade jag inte träffat förut, men hon var också en riktig pingla.

Tycker också absolut bäst om events där det är bordsplacering. För det ÄR lite jobbigt det där med att ”Hmm, vem ska jag sätta mig bredvid? Vågar jag slå mig ner där?”, typ. Även om jag är bra på att vara social så är jag på intet sätt immun mot det lite jobbiga i att komma till en grej ensam, där man inte vet om man känner någon – och där man sen ska sätta igång och snickesnacka med folk man knappt känner till höger och vänster. Men är det bordsplacering så slipper man i alla fall osäkerhetsmomentet kring var man ska sätta sig.

Vid min vänstersida hade jag Andrea. Också väldigt mysig, och vi hade K U L, som synes.

Med Rebecca Minkoff herself. Jag fangirlade mig till höger och vänster och berömde hennes grymma vardagsglädjedesign samtidigt som jag pumpade henne på bebishållartips (hon hade ett magiskt tips om hur man får små bebisar att sluta skrika) på min Insta Story.

Jag var nog lite all over the place och oroade mig en smula för att hon tyckt att jag var en smula galen. Men sen nämnde hon mig (!!!) i sin Insta Story, och då dog jag en smula – och kände mig lättad. SÅ galen kan hon alltså inte tyckt att jag verkade. Phu.

Bilder: Rasmus Lindahl / Studio Emma Svensson

Vi fick såklart spana in senaste kollektionen, och jag blev KÄR i den här väskan. Tror nog jag MÅSTE ha den. Vardagsglädje deluxe!

Mysepyseevent nummer två var Jossans yogagrej med Röhnisch.

Där fick vi sätta på oss sjukt fina träningskläder (från Röhnisch då obv), dricka smarriga hälsodrinkar…

…och yoga! Vi var på Story Hotels innergård och det var bara så satan i gatan-mysigt.

Att få börja dagen med ett yogapass med kompisar var sjukt lyxigt.

Även här hamnade jag bredvid en riktig favorit, det är därför jag ser så glad ut! Nämligen…

…URgulliga Sara! Som råkar vara en av mina absoluta favoriter i Inspirationstagramfeeden. Hon är en sån där mänska som lyckas ha ASROLIGA kläder på sig varenda gång man ser henne, oavsett om det är irl eller på bild. Vansinnesinspirerande och genomsnäll. Bra kombo.

Efter yogan fick vi gå loss på en vegansk brunch (mums!), och eftersom det var Jossans event vankades det SÅKLART även efterrätt…

…nämligen friterad ananas med citronsorbet! Två rackarns härliga events som bjussade på härligt innehåll och braiga brudar helt enkelt!

Bilder: Maximilian Borovic

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag tycker dessa events verkar superkul men jag förstår att en kanske tröttnar lite när det är en del av jobbet… Jossans yoga hade jag mer än gärna varit med på, såg så himla mysigt ut på stories (följer flera personer som var med)! 😀

  Amanda 2017-09-04 00:29:47 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • Förstår vad du menar och det är SÅKLART HELT OKEJ SOM BLOGGARE att känna så ju! Och man får välja sina strider (events), hehe. Det kan vara himla mysigt och givande (som att träffa så inspirerande människor), men också ta väldigt mycket energi och vara lite jobbigt. Så härliga bilder också!

  Jenn - forever abroad 2017-08-30 15:07:34 https://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Man blir så otroligt glad av att gå in på din blogg! Hur man efter en dålig (..:(…) dag kan vända lite av dina inlägg. Vilken nivå du steppat upp till i bloggen, den blir liksom bara bättre och bättre, ÄLSKAR DEN! Haha, du kan ju bara gissa hur många som skulle gå på dessa härliga events då och då, så bit ihop 😉 😉 Förstår givetvis hur du menar, och med tanke på hur många ni kanske ”måste” gå på, så förstår jag att det kan bli mer jobbigt än bara superskoj. Tack fina du för allt härligt du sprider här, keep up the… KRAMEN

  åsa 2017-08-29 20:53:59
  Svara
  • Svar på åsas kommentar.

   Men duuuuuuu! Okej, tack för så sjukt härlig energi och en rackarns peppppp! Gulle gulle gulleeeee!?????

   Vanja Wikström 2017-08-29 21:15:15
   Svara
 • Vart kommer dun underbara klänning ifrån!??

  Lisa 2017-08-29 20:04:54
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Jaaaa visst är den ljuvlig? Så perfekt print! Köpte den på zara för några dagar sen.

   Vanja Wikström 2017-08-29 21:14:07
   Svara
 • Det verkar så kul med dessa events, precis som du skriver, att man får träffa och lära känna massor med härliga och drivna tjejer! Så kul!

  Josefine 2017-08-29 14:08:47 http://scandicave.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!