LA MAMA OCH GODA GRODAN-LÖRDAG

Happy clappy lördag på er! Hoppas ni har något härligt planerat i helgen – eller inget alls om ni föredrar att göra nada. Mina planer är att hänga med min goda unge, typ.

Niklas hade sin årliga tillställning ”Borgmästerskapen” i går (en märklig pryl där det tävlas i olika grenar), så han har sovit över i farmor Barbros hus (där Borgmästerskapen alltid går av stapeln) och kommer spendera dagen med att vara en smula trött å bakis. Därför är det jag å goda grodan i dag. MYZ.

Jag tänker att vi börjar dagen med en mysig utefrulle någonstans, och sen drar vi antingen till en park å leker eller så går vi på bio. Lite beroende på vädret.

På eftermiddagen ska vi på grillning med mina kompisar och deras kids, så håll tummarna för att det inte regnar. I morgon har jag dock ingen aning om vad vi ska hitta på. Vad ska ni göra? Vi kanske kan inspireras lite av er?

PS – Visst är bilderna på Iggy fina? De tog Nathalie när vi hängde med dem ut till Fjäderholmarna i deras båt i somras, så mysig dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hoppas ni fick en fin kväll!

  Emzi 2017-08-27 17:25:36 http://emmelemzi.com
  Svara
 • How about Junibacken? Eller något annat liknande om det regnar.

  Johanna 2017-08-27 00:35:37
  Svara
 • Hej!

  En sak jag har undrat ett tag – under perioden när du inte tvättar håret, är det helt torrt under hela perioden eller sköljer du håret vid nån dusch (med endast vatten)? Jag vänjer in mig vid att inte tvätta, tvättar ca en gång i veckan. Kram!

  Carolina 2017-08-26 18:08:30
  Svara
 • Ska också vara själv med mina barn huvuddelen av helgen medan min man gör lite olika saker. Det jag ska göra allra mest, förutom att ligga med dem i deras säng och läsa böcker, är att njuta av detta: några större tjejer på gatan har fått som sin favoritlek att ”leka barnvakt”. Det betyder altlså att de kommer och hämtar alla tre barnen och är ute med dem och kommer in om det blir nåt trubbel. och jag dricker kaffe och undrar vad all denna tid plötsligt kom från…

  Ulrika 2017-08-26 12:57:57 http://nettelblad.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!