Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BÄSTA BOKEN EVER TILL ALLA BRÖLLOPS-SUGNA!

Den här ASGULLIGA och braiga bruttan lärde jag känna för några år sen. Jag drev då GlamMom.se och Isabella Löwengrip var gravid – och skulle dessutom gifta sig. Johanna (den braiga bruttan) var Isabellas bröllopskoordinator, och när det skulle tas fina bilder innan bröllopet i en lite bröllopliknande outfit hörde Johanna av sig till GlamMom och frågade om vi hade något passande. ”JAAAAA!” skrek vi (av lycka, sjuuukt kul att få klä preggo-Bella såklart!) och skickade över plagg som sen fick vara med på vansinnesfina bilder med Isabella och Odd.

Efter det har jag och Johanna hållit kontakten, och setts då och då på diverse event i bloggosfären (Johanna bloggar också, spana in vettja!). Hon är en sån där rasande driftig böna som går från klarhet till klarhet (hon koordinerade Kenzas bröllop nyligen) och som nu dessutom släppt en bok! Och inte vilken bok som helst, utan den OPTIMALA boken om hur man planerar sitt bröllop.

”Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson” heter den, och måste vara det ultimata hjälpverktyget för folk som ska / vill gifta sig. För en sån som jag (som blir svimfärdig av trötthet bara jag tänker på projektet b r ö l l o p) är boken perfekt: den hjälper en att strukturera och planera ett riktigt drömbröllop – oavsett om man vill ha ett litet firande på en skärgårdsstrand eller om det är slottsfest som gäller.

Boken innehåller checklistor, massor med tips – men framförallt ger den en strukturen som krävs för att hinna och kunna tänka på allt – och att göra det i tid. För fiffigt nog är boken indelad i olika tidsramar, typ ”Det här ska ni fundera över ca 12 månader innan bröllopet” eller ”Det här gör ni sista veckan” osv. Så himla bra hjälp!

I går var jag på Johannas presslunch för att fira boken, och redan när man gick ner för trappan fick man bröllopsfeeling. Så fint!

Och kolla här då! Detta fick man gå loss på. Nom nom nom…

Boken var så vacker också, superduperfina bilder på utanpå och inuti.

Tänker att den här boken är perfekt för alla som inte känner att de har råd att anlita en bröllopskoordinator., eller alla som känner att de behöver lite hjälp på traven med sitt bröllis (VAR ska man ens BÖRJA, liksom?).

Boken är dessutom skriven i en mysig jag-form, så det är verkligen som att få überproffsiga Johanna som koordinator, fast till priset av en bok. Så bra idé!

BRA JOBBAT Johanna, du är så himla grym och jag hoppas att boken säljer slut på nolltid!

Här kan man köpa ”Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson”!

(Alla bilder är tagna av Frida Ireklint)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Vanja Wikströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand