ÄR DET NÅGON SOM KÄNNER IGEN SIG?

På det här göttiga viset inledde jag min morgon. Lyxfrulle med älsklingsbruttan; min lillasyster Mini. Bra start på dagen.

Vi sågs på mitt och Niklas nya favoritställe här i kvarteren: Kaferang. De har en riktigt smarrig och prisvärd frulle, allt man vill ha finns på menyn (pankisar, avocadomacka, gröt, ägg, yoghurt, acaibowls med mera) och de är bra på kaffe dessutom. Tips tips alltså!

Det här är min standardbeställning: en avocadomacka som är GRYM, en latte och en skål med frukt och bär + jordnötssmör till det. Mums! Avocadomackan är faktiskt en av de bästa jag ätit, de har någon slags brynt smör-blandning på brödet som gör att det blir AAAAAAPGOTT. Dessutom alltid perfekt pocherade ägg på toppen, och saftigt bröd. Alla rätt, heja heja!

KUL att ni tycker till angående Veckans Planer-inläggen förresten. Just nu är det 7 som tycker att de inläggen ska vara kvar, och 11 som tycker de ska slopas. Så det lutar mot att vi skippar dem i framtiden. Fortsätt tyck till så lyder jag!?

Och nu till någonting HEEEELT annat. Det enda minuset med Kaferangs avocadomacka är att de (precis som ALLA ANDRA STÄLLEN) envisas med att lägga ärtskott på toppen. Dessa sabla ärtskott alltså, de läggs på ALLT nuförtiden! Jag är vanligtvis en vän av grönsaker, men just de här kan jag inte meeeed. De smakar ju…sperma! Yes, sperma.

Ingen smak det är fel på om den erbjuds vid rätt tillfälle så att säga, men på frukostmackan eller lunchsalladen hör den inte hemma. Någon mer än jag som reagerat på likheten, eller är jag mol allena om detta i världen?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Bra liknelse där! XD

  Emzi 2017-08-27 17:47:24 http://emmelemzi.com
  Svara
 • ??? klockrent! Fy fan för sperma-mat och kommentaren om kissblöjan fick mig att skratta högt! Något som verkligen luktar sperma är den vita kanten på brie. Nu örat jag osten iaf men när jag tänker för mycket på det så tänker jag ”svälj snabbt” men det gör bara det hela ännu värre! ??

  Malin 2017-08-22 22:57:41
  Svara
 • HAHAHAHA ÄLSKAR hur inlägget drog i väg i slutet! Äter aldrig ärtskott för att jag som du inte tycker de smakar gott men jämförelsen med sperma var ny hahaha

  Amanda 2017-08-22 21:10:33 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • Men ÄNTLIGEN någon mer än som upptäckt detta! Alla groddar men värst är såna där alfalfa eller vad de heter. Får på riktigt kväljningar av lukten.
  Sjukt förresten att just detta är min första kommentar i din finfina blogg som jag läst sen Iggy låg i din mage och min lille kille var i min. Tack för mysig och peppig läsning! Kram från Skåne

  Elisabet 2017-08-22 21:08:29
  Svara
 • Nej nej, behold behold! Âlskar Veckans planer! <3

  Tiril 2017-08-22 19:35:51
  Svara
 • rolig jämförelse med sperma haha :D:D

  Linda 2017-08-22 18:20:09
  Svara
 • Haha, vad sjukt! Har ALLTID tyckt att groddar smakar sperma! Har nog aldrig vågat säga det till någon haha. Kul att flera tänkt så!

  C 2017-08-22 17:17:56
  Svara
 • JA! Och samma med groddar! Chialatte som jag drack förr mycket luktar kissblöja så det har jag inte druckit på många år nu, haha.

  Josefin 2017-08-22 16:34:10
  Svara
 • Haha jag tycker misosoppa smakar sperma..
  Ska tänka på det nästa gång jag äter ärtskott och se om jag känner samma 🙂

  Jenny 2017-08-22 15:34:50
  Svara
 • Helt enig! Får samma vibbar av groddar…

  Lina 2017-08-22 15:16:25
  Svara
 • Jag håller med dig! Det är inte gott! Men de är rackarns snygga på bilder…

  Katja 2017-08-22 14:56:29
  Svara
 • Men neeeej! Jag som tycker så mycket om ärtskott! Kommer aldrig kunna äta dem igen ??

  Lena 2017-08-22 12:29:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!