EN VECKA MED DRAG I, MINST SAGT

Det är måndag, det betyder att det är dags för Veckans Planer. Och nu märks det att semestern är Ö V E R, för det här veckan är det drag i, minst sagt.

Måndag
I dag hänger jag med ovan rara ärta på Drömmis. Den prickiga ärtan, vill säga. Den lilla grodan på bilden spenderar veckans första dag på nya föriset. I morse sa ha att han ville gå dit och att det var ”jätteroligt där”, så det verkar som att det här förisbytet kommer gå rätt smidigt ändå.

På Drömmis ska vi spela in veckans poddis och ha ett roligt möte angående ett projekt som jag och Jossan heeeemskt gärna vill sjösätta. Håll tummarna för oss!

Tisdag
Denna dag inleder jag med mysfrulle med syster yster. Kommer bli episkt.

Punkt nummer två är ett möte jag och Niklas har för Babyloonz räkning. Väldigt viktigt, väldigt roligt och fullt med mycket potential för alla inblandade om vi alla bestämmer oss för att jobba ihop.

Onsdag
Morgonen inleds med pressfrulle hos Indiska. Efter det är det lanseringslunch för ASGRYMMA Johanna och hennes nya bok. Ska bli otroligt kul att se, känns som att den boken kommer hjälpa måååååånga att skapa sitt drömbröllop. Johanna är bröllopskoordinator extraordinarie, nämligen.

På eftermiddagen har jag möte med ett varumärke inför ett samarbete, och sen hade jag tänkt att hinna blogga och svara på mail också.

Torsdag
Denna dag inleds med yoga tillsammans med Jossan som håller i ett event. Efter det ska jag foka på att hänga med min dator, eftersom den här veckan är väldigt upphackad av olika presstjofräser. Såna prylar är viktiga att gå på för nätverkandets skull, men de tar myyyyycket tid.

Och på tal om presstjofräser så avslutas torsdagen med en minifest som Polarn o Pyret anordnar. Det verkade vara ett roligt upplägg för kids, så jag tänker att det blir en annorlunda och skojig eftermiddag för Igster. Dessutom går eventet av stapeln på A House som min storebror jobbar med, så då blir det ett perfekt tillfälle att hänga med honom också. Bra kombo.

Fredag
Och – IGEN – på tal om presstjofräser: På fredag ska jag på en frulle som anordnas tillsammans med en av mina absoluta favoritdesigners, Rebecca Minkoff. Hon flyger in från Nevvan för dagen (fräsi fräsi) och det ska bli kul att få se hur hon är irl. ÄLSKAR hennes accessoarer och har en hel drös med RM-grejer hemma. Som väskan ovan, till exempel…

…och det här örhänget…

…och en massa smycken. Tycker hon gör så fina vardagsglädjegrejer, och saker som står ut från mängden men som ändå är rimliga att bära, om ni hajar?

Som den här till exempel, man blir ju glad bara av att titta på den!

På fredagseftermiddagen har jag ett möte inför ett annat samarbete, och efter det är (arbets)veckan slut.

Som ni märker är det en sabla massa presstjofräser just denna vecka. Det märks att ALLA vill dra i gång, det är nästan skrattretande mycket grejer just precis vecka 34. Veckan därpå dalar det rejält, tack å lov. Då är det dock modeveckan, men den har jag bestämt mig för att helt skippa i år. Kommer prata mer om varför i veckans poddis.

Så även om nästa vecka kommer vara sjukt hektisk för många i min bransch, så kommer jag njuta av lugna och sköna arbetsdagar – som INTE blir upphackade.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Åhh väskan var ju såå snygg, vardagspepp deluxe! Verkar som att du har en supermysig vecka framför dig!??

    Moa 2017-08-21 20:37:40
    Svara
  • Hojta till om du vill göra ännu lite mer och spana in Formex på lördag (kan nog bjussa med dig isf) <3

    Karin 2017-08-21 17:51:37
    Svara
  • Är jag den enda som inte orkar läsa dessa ”veckans planer”-inlägg? Jag tycker det är lite trist att ”alla” bloggare kör detta format varje måndag, jag blir liksom lite mätt på det. Och orkar inte läsa några av dessa inlägg längre. Jag kommer ju ändå få se vad du hittar på under veckan i.om att du bloggar dagligen. Hoppas att du inte tar detta som någon ”negativ kritik” Vanja utan bara lite input från en trogen bloggläsare. 🙂

    Rebecka 2017-08-21 16:40:45
    Svara
    • Svar på Rebeckas kommentar.

      Supervettig synpunkt Rebecka, och jag blir inte alls upprörd på något sätt.

      Vanja Wikström 2017-08-21 22:12:37
      Svara
      • Svar på Vanja Wikströms kommentar.

        Vad bra om det är en tanke som kan hjälpa framåt. Men jag kanske är den enda som tycker så och då ska du såklart fortsätta som du gör – jag läser din blogg oavsett 🙂 Känns bara som att en vecka går så fort och då hinner formatet återkomma så pass ofta att åtminstone jag blir lite överväldigad av alla veckosummeringar hit och dit 😉

        Rebecka 2017-08-21 22:47:14
        Svara
  • Hej vanja!

    Hade du kunnat länka till din fina väska? Är på hennes hemsida nu men hittar inte den färgen du har. Är din väska modellen: mini mac crossbody med färgen berry smoothie? 🙂

    Malin 2017-08-21 15:47:36
    Svara
    • Svar på Malins kommentar.

      Precis det är den! 🙂 Hittar dock inte ”min” färg, det var typ ett år sen jag skaffade min så den kanske inte finns just nu. Den är svaaagt lila.

      Vanja Wikström 2017-08-21 16:06:37
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!