EN RASANDE HÄRLIG LÖRDAGKVÄLL

Jag hälsar måndag morgon välkommen genom att blicka tillbaka på lördag kväll. Helt logiskt och i sin ordning tycker jag. Såhär snajdig var jag då! Silverpjucks hade jag också, men de glömde jag plåta.

(Här är förresten en sneak peek av var den stora selfiespegeln hamnade, som ni ser gjorde den nytta i princip omgående.??)

Varför var jag så fin då? Jo, jag skulle ju på världsabästa Jossans födelsedagsmiddag!

Hon hade gjort så mysigt och kirrat en massa smarrigt käk från en grym libaneskrog.

SÅ SATANS GOTT! Den rostade blomkålen var to die for, som jag skulle sagt om jag var amerkaaaan.

Efterrätten gick i klassisk Jossan-anda: fyra sorters glass, kolasås, chokladsås – och så massa strössel. Jag tog dubbelt av allt och var ruskigt nöjd med min sjukt smarriga skapelse.

Så grymma brudar! Vi åt och snackade, snackade och åt. Och snackade lite till. En riktig tjejmiddag, så satans mysigt!

När kvällen blev till natt drog ett gäng till Trädgården, men då gick jag hem å knöt mig. På söndagen skulle nämligen det sista av JC-materialet spelas in och plåtas, så jag behövde vara lite f r e s h. Om jag lyckades med det, och hur den sista inspelningsdagen var får ni höra i ett annat inlägg. En rasande härlig lördagkväll måste jag säga!?

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Ååh, så himla mysigt (och gott!!!) det ser ut! 😀

    Amanda 2017-08-22 21:14:12 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • Jag är lite förvånad över att inte hört något från dig ang ”Arg jävla riksmarsch mot BB-kaoset” som anordnades på söder i Stockholm (och på 13 andra platser i landet), med tanke på ditt engagemang i att kejsarsnitt ska vara valfritt och tillgängligt för de som vill. Tusentals människor slöt upp bara i Stockholm.

    Karin 2017-08-21 09:21:41
    Svara
    • Svar på Karins kommentar.

      Jag hade tänkt att marschera, men så flyttades inspelningarna från lördag till söndag och då funkade det inte tyvärr. Supertrist! Tyvärr kan man inte göra allt, men jag försöker ju dra mitt strå till stacken på den punkten ändå som du vet. Har levt i en virvelvind den senaste veckan och knappt haft tid att blinka, så det har inte heller funnits tid för mig att engagera mig så mycket i just detta, just nu. Förstår att du inte menar det som kritik, men kan inte låta bli att känna mig lite dålig nu för att jag inte hunnit uppmana andra att delta osv. Ibland hinner man helt enkelt inte allt man vill, och tur att det finns så många andra som haft möjlighet att vara tokengagerade så att ordet spridits så mycket det har kunnat. Svårt det där, när man känner att man borde /kunde gjort mer. Men ibland kommer saker emellan. man får göra det man kan, när man kan helt enkelt.

      Vanja Wikström 2017-08-21 09:46:56
      Svara
      • Svar på Vanja Wikströms kommentar.

        Det var absolut inte kritiskt menat, ursäkta om det tolkades så. Så klart kan man inte göra allt, det var jag som kallt räknade med att läsa om inte annat en lite parentes om det i slutet på ett inlägg, ”glöm inte att marschera på söndag för kvinnors rätt till säker förlossning”, även om du själv inte hade möjlighet. Men jag förstår att hjärnan ockuperas av hundra saker ibland och då går det inte att hålla i alla trådar samtidigt. Du har absolut bidragit med bra inslag i diskussionen i alla fall i andra sammanhang!

        Karin 2017-08-21 11:13:06
        Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!