KAN JAG FÅ ALLT I VUXENSTORLEK, PLEASE?

I dag återvände livet till det vanliga, efter tre dagars vansinnesrolig virvelvindskarusell. Efter en redigt smarrig utefrulle (vi har ett nytt favoritställe, kommer i Helgen I Bilder-inlägget #cliffhanger) slank vi runt i några butiker för att kirra lite höstoutfits till Igster. Ska vi se vad vi fick med oss hem?

Ovan UNDERBARA rymd-set! Hade det funnits i vuxenversion hade jag köpt ett likadant. Från H&M.

Även detta hittade vi på H&M, eller Hempan som jag brukar kalla det. Ett par jeans, och en tisha som tyvärr inte fanns i Iggys storlek men som vi köpte ändå eftersom den var så VANSINNESCOOL. Han får växa i den helt enkelt. VEM vill inte ha en stor leopard på ryggen liksom?

Efter Hempan slank vi in på Lindex. Där blev vi väldans glada över att hitta detta supersnajdiga regn-kit. På nya föriset lämnar man utomhus fyra dagar i veckan, så vi kände att vi behövde uppgradera ytterkläderna. HUR underbara plagg?

Som vanligt fanns det mycket mer fint på tjejavdelningen än på killditon, som de här fina leggingsen till exempel. Så de fick åka med hem.

Även denna ljuvliga collegetröja hittade vi på Lindex tjejavdelning. Älskar!

Iggy har ännu inte några åsikter kring vad han ska ha på sig, har era barn det? Vet att vissa kids ju börjar tycka och tänka grejer om sina plagg redan när de är två bast. Personligen tycker jag att det är rätt skönt att Iggy är så obrydd, då får ju jag och Niklas sätta på honom det VI tycker är snajdigt liksom (hehe).

Första dagen på nya föriset ville han dock byta tisha från den jag satt på honom. Då ville han ha sin poliströja, det var han väldigt bestämd med. Det är faktiskt första och hittills enda gången han uttryckt en åsikt om vad han vill ha på sig. Då räknar jag inte gångerna han bett om att få sätta på sig sin spindelmannen-/robot-/sjörövardräkt. Det känns ju mer som ett sätt att leka.

Vi får se var Iggys klädintresse tar vägen, om han utvecklar nåt överhuvudtaget.

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Min dotter född april-14 har åsikter om sina kläder, men kommer inte med krav. Hon blir glad för ALLA nya kläder. Hon gillar alla färger och tycker allmänt att det är kul med kläder. Hon kan kommentera mina kläder och säga ”vad stilig du är” haha. När det är kalas då är det klänning som gäller- så är det bara. Precis som när det ska dansas-för annars snurrar det inte. Jag tycker det är skönt att hon gillar alla färger,de flesta kläderna och låter mig köpa och att hon dessutom blir glad för dem. Antar att jag inte alltid kommer ha det så…

  Stephania 2017-08-22 19:25:54
  Svara
 • Så fina kläder ju!! Och så frustrerande och sinnesjukt att det fortfarande görs skillnad på ”kill” och ”tjej” avdelning :/

  Emelie 2017-08-20 20:59:13 http://juniflickan.se
  Svara
 • Åh jag har ingenting att säga till om, min tre-åring har ägt garderoben sen hon var två ungefär, suck………

  Linnea 2017-08-20 19:42:48 http://www.annalinnea.se
  Svara
 • Ian bryr sig inte så mycket heller. Kan få någon kommentar ibland om att inte de byxorna eller den skjortan. Han gillar mjuka collage byxor och brukar ibland svara att inte dom hårda byxorna när jag försöker välja jeans ibland 😀

  Johanna 2017-08-20 18:26:22
  Svara
 • Sååå mkt fint ? Min femåring har mkt bestämda åsikter, vill endast ha ”hårda byxor” (dvs inga mjukisar eller leggings) och T-shirt. Min tvååring vägrar allt som inte är klänning… Kamp varje morgon med strumpor och byxor… ?

  Josefin 2017-08-20 13:20:05
  Svara
 • Mitt lilla barn har några favorittröjor men det är för att alla är kopplade till minnen. T.ex
  När han har sin Spanien fotbollstränare då berättar han alltid om när han fick den. När han var med sin moster på fotbollskupp.

  Evelina 2017-08-20 11:58:57 http://evelinaostlund.se
  Svara
 • Min tjej som är i Iggys ålder (född mars -14) har VÄLDIGT bestämda åsikter om vad hon ska ha på sig. Hon byter också outfits sådär 4-5 grr/dag..

  Heidi 2017-08-19 22:37:06
  Svara
 • Min bestämda lilla tjej har haft åsikter om vilka kläder jag satt på henne sedan hon var ca 1 år?. Hon har en sjukt stark vilja när det gäller allt dock… Men hon har ju bra smak i.a.f, så ofta väljer vi samma kläder?.

  Emma Ulfsdottir 2017-08-19 22:16:29
  Svara
 • Min dotter är tre år precis och är väldigt bestämd när det kommer till kläder. det började med krig varenda dag! Tills jag tillslut tröttnade på att hon bara skulle ha klänningar på sig och helt enkelt köpte fler klänningar.

  Elin 2017-08-19 21:16:05
  Svara
 • Min son på två år och åtta månader bryr sig inte så mycket om färg och mönster men däremot material. Försöker jag eller mormor sätta på något annat än ullkläder så får vi höra det ”nej mamma ha de kläder ALLS! Jag ha baja ull!” ?

  Lena 2017-08-19 18:39:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!