ETT EPISKT PODDISAVSNITT MED EN LIKA EPISK GÄST

Happy clappy PODDISDAG! Denna vecka bjussar vi på ett sånt där over the top-avsnitt med extra allt! Ni vet: lök på laxen, gurkmajonnäs vid sidan om, grädde på moset och with a cherry on top. Vi hade ju nämligen Claudia Galli Concha som gäst i poddisen, och det blev ett SÅ BRA AVSNITT! Vilken kvinna!

Claudia är en sån där mänska som jag bara tokälskade första gången vi träffades (hon är otroligt inspirerande!), och att därför liksom få vara med och sprida hennes klokheter till er poddislyssnare känns så rackarns bra. Hon har SÅ mycket vettiga och spännande prylar att säga.

Hon är ruskigt bra på att få spännande saker att hända i livet genom att ta dem i egna händer, och i avsnittet avslöjar hon bland annat att hon TJATADE sig till att få vara med i Let´s Dance. Bara en sån sak, ÄLSKART! Vill man få uppleva saker, oavsett vad det gäller, så ska man ta tag i det och bara KÖRA. För vad är egentligen det värsta som kan hända?

Vi pratar också mycket om det här med att VÅGA. Hur vågar man våga? Och hur är det att vara kändis? Och: (detta var jag väääääldigt intresserad av) HUR SJUTTSINGEN fixar man att skriva och producera långfilmer, driva barnklädesmärke, blogga, podda med sin man, vara programledare i radio, göra teve OCH dessutom ha två småttingar hemma som inte går på föris? Hur får man ihop det, utan att stressa ihjäl sig eller krascha? Hennes svar på hur hon fixar det var väldigt intressant, tycker jag.

 

Ja, det här är helt enkelt ett EPISKT avsnitt som ni INTE får missa! Lyssna ovan eller hitta oss i alla poddappar – sök på ”Josefin och Vanja”.

Gilla oss på Facebook, där finns roligt extramaterial och lyxiga tävlingar!

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Lyssnar innan idag och blev sååå inspirerad av Claudias sätt att strukturera upp sin vardag och köra på med det hon själv vill göra. Power babe!

    Amanda 2017-08-17 16:28:36 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • Fantastiskt avsnitt! Jag ska ju förändra världen (bestämde mig när jag var tio) och har funderat på hur jag ska göra det. Och när jag tänkte på vad jag berörs av så vet jag ju vad jag vill! Alltså tack! Det här är det bästa avsnittet ni har gjort:) EPISKT!

    Katja 2017-08-16 19:23:06
    Svara
  • Var kommer din leopard tröja ifrån?

    Hannah 2017-08-16 12:40:07
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!