JESSA I GIRLS ÄR MITT SPIRIT ANIMAL PÅ BARA BEN-FRONTEN

Det var länge sen vi körde en Momspo, så nu bjussar vi på lite klädinspo tycker jag! Jag brukar som ni vet inte bära korta klänningar, känner mig ofta lite för ”gullig” och tycker inte om att visa benen. Att bära korta shorts och visa benen på så sätt har jag däremot inga problem med. Inkonsekvent till tusen såklart, men så kan det ju vara ibland att vara mänska.

Ibland blir jag ju dock sugen på att ha något kortare plagg på mig, som INTE är shorts. Då är mitt knep alltid att slänga på mig en kaftan av något slag för att få lite mer täckning, och därigenom också öka på bekvämlighetskänslan.

Att ha ett kort plagg PLUS klackar (I KNOOOW; det är bara TRÄSKOR men ändååååååå) gör mig ännu mer obekväm. Jag känner mig liksom lite för ”uppklädd”. Löjligt kanske, bara en känsla såklart. Och ovana. Men ändå, så känner jag. Då räddar kaftanen mig igen och liksom ”slafsar till” outfitten på ett sätt som gör att allt känns bra.

När jag känner för att visa lite ben och samtidigt ha klackar så brukar jag alltid försöka få till lite av en ”Jessa”-look. Hon lyckas ju liksom aaaalltid se sjukt bekväm och avslappnad ut, trots att det är klackar, urringat och korta plagg till höger och vänster.

Playsuit / H&M
Kaftan / NAKD
Pjucks / Swedish Hasbeens
Väska / Mango

Hoppas förresten att jag hinner skriva ett ”Veckans Planer”-inlägg i dag. Vi får se, ska ju hämta tidigare. Annars kommer det i morgon. Är VÄLDIGT peppad på just det inlägget, för den här veckan kommer bli så galet rolig. Ska få göra en sak som jag drömt om i en herrans massa år. Mer om det senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!