NÄR DET REGNAR AND RUSKAR SÅ FIXAR AND TRIXAR VI

Eftersom vädret bjussat på konstant regnrusk har vi hållit oss inne i dag och fixat and trixat. Fått en maaaaassa gjort. Såhär ser det därför ut i vårt kök just nu. Varför visar jag detta kaos för er då, kan undras? Jo – av två anledningar:

1 // Spana in vår nya taklampa! SÅ fin, tycker vi. Den köpte vi och fick upp i dag.

2 // Som ni ser saknas det luckor och lådfronter. De lämnade vi in på omlackering i morse. Sjukt taggad på att se resultatet, de ska nämligen bli blågråa och grönblåa.

De här nyanserna, närmare bestämt. De nedre luckorna och lådorna ska bli mörka, och de övre ska bli ljusa. Har också beställt en ny bänkskiva i kompositsten som ser ut som ljus marmor, så den mörka träskivan ska väck. OCH dessutom ska vi byta alla knoppar samt diskhon till mässingsfärgade diton.

Kommer bli sjukt fint, personligt och färgglatt – utan att kännas rörigt. Hoppas vi, he he. Nädå, vi är säkra på att det här kommer bli jättefint.

Förutom köket roade vi oss också med att greja runt i Bara Vara-rummet.

Där tömde vi vår stora bokhylla, sorterade bort sånt vi inte ville ha och gick ner med en massa grejor till källaren. Här ser ni vårt nya matbord och våra stolar också förresten. Ska vi kika på dem i färg? Kejrå!

Såhär såg rummet ut när vi var klara! Det är ju såklart inte på långa vägar klart, men nu är ett rätt bökigt grundjobb kirrat vilket känns toppen.

I det här rummet väntar vi nu på en grå matta, vi ska hitta en riktigt fin taklampa och få upp tavlor på väggarna. Sorryborry för att det är lite lurigt ljus i bilden. Ljuset var bedrövligt i dag pga de blytunga regnmolnen utanför, så det var svårt att plåta nåt som visar hur det faktiskt ser ut. Det är mycket finare i verkligheten, måste jag säga. Men ni får ändå ett hum om vart vi är på väg tänker jag, och det kan ju vara kul.

En klassisk före- och efterbild!

Travade upp lite av det fluff som vi sparat till slutfixet på golvet, och det blev rätt fint tycker jag. Det kommer inte stå kvar såhär, men lika bra att göra nåt fint av det medan man ändå ska förvara det på nåt sätt.

Stegen kommer vi nog behålla lutad mot väggen, och sen bygga på med tavlor och andra grejer runtom. Alltid fint att få in saker man faktiskt kan använda bland dekorationerna ju.

Vi ÄLSKAR bordet och våra stolar! Det blev precis den känsla vi ville ha.

Med en grå matta under kommer det bli perfekt.

Nu ska vi dra och käka söndagsburgare och pusta en smula.

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
  • Wowowow! Älskar dina inredningsinlägg!!! 😀

    Amanda 2017-08-17 16:18:09 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • Sååååå fint <3

    josefindahlberg 2017-08-14 22:06:34
    Svara
  • Hej. Vilket fint bord! Var kommer det ifrån?

    Linn 2017-08-14 09:02:31
    Svara
  • Hej!
    1. GRYMT SNYGGT!
    2. Var har ni köpt bordet?

    Ha en ljuvlig dag

    Isabell 2017-08-14 08:38:32
    Svara
  • Alltså såå fint Vanja! Totalt tvärt emot hur vi har det i vårt hem, men Älskart!! Så snygg taklampa ni hittade också! Av allt som rör inredning tycker jag alltid att belysningen är det svåraste. Och hittar jag väl nån lampa jag gillar så är den sviindyr ?
    Kram till dig och lilla familjen!

    Johanna 2017-08-14 08:27:06 http://www.devote.se/VIRKATT
    Svara
    • Svar på Johannas kommentar.

      Å men vad KUL att du ändå kan gilla vår stil, trots att den är så annorlunda mot din/er. Det är fint tycker jag. 🙂 Håller med om att belysning är svårt, särskilt taklampor. Kommer bli en utmaning att hitta rätt lampa till Bara Vara-rummet… Hittade en fin i går, men den var TOKDYR. Så den gick bort. Vi letar vidare! 😀

      Vanja Wikström 2017-08-14 09:39:40
      Svara
  • Vart får man tag på de godingarna ?

    Malin.k 2017-08-13 22:29:55
    Svara
  • Innan jag läste texten såg jag lampan och tänkte att den måste jag ha! Ska bli spännande att se köket sen, kommer bli amazing!

    Hanna-Sara 2017-08-13 21:29:03
    Svara
  • Ååh vad fint det blev! ? Jag undrar bara när nästa youtubevideo kommer på eran kanal??

    Sanna 2017-08-13 21:26:46
    Svara
  • Hej! Och vad fint det blev, jag undrar bara när nästa youtubevideo kommer på er kanal??

    Sanna 2017-08-13 21:24:13
    Svara
    • Svar på Sannas kommentar.

      Tack! Vi har tyvärr inte hunnit med YT den senaste tiden 🙁 men ganska snart kommer det lite fler klipp. Vi har dock valt att inte prioritera kanalen just nu, så mycket annat som måste göras i livet för tillfället. Kram!

      Vanja Wikström 2017-08-14 09:37:26
      Svara
  • Det ser jättefint ut! Vilket underbart bord! 🙂

    Johanna 2017-08-13 20:57:54 http://nouw.com/johannashouse
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!