Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG HADE FNATT PÅ TAVELVÄGGAR REDAN DÅ

Men kolla här då, vad jag hittade när jag kikade igenom gaaaaaaamla bilder för några dagar sen. Någon som kan gissa vem som bott här? Jaaaaaag såklart!

Det är min gamla lya i Råsunda, bilderna är tagna 13.e juni 2004. Anledningen till att jag tog dem var att jag kommit fram till att jag behövde en nystart. I den här lyan hade jag bott med mitt ex i ett gäng år, och när det tog slut 2003 tänkte jag först att jag skulle bo kvar. Men det blev för jobbigt, jag behövde skapa nya minnen i nya miljöer för att lättare komma vidare.

Så bilderna i det här inlägget är bilderna jag använde i lägenhetsannonsen, när jag sökte efter någon att byta bostad med.

Här har ni mitt gamla kök! Ganska så mysigt tycker jag, även om jag i dag kanske inte skulle valt att måla några av väggarna blekgröna, och några andra ljust lattefärgade. He he.

Sorryborry att bilderna är av så dålig kvalitet. Tog dem med min telefon tror jag, och mobilerna 2004 såg ju ut typ såhär. Bildkvallen var inte den bästa, inte mycket som fick plats i de lurarna inte.

Det är inte mycket från den här lyan som man hittar i vårt hem idag. Bara det att jag hade EN STEREO i bokhyllan liksom? Och en massa CD-skivor. Tekniken har minst sagt gått framåt.

Men Picassotavlorna som hänger till höger ovanför fåtöljen i hörnet kanske ni känner igen? De har jag faktiskt haft i alla mina lägenheter, och i dag hänger de i vårt vardagsrum.

Älskar dem!

I vår förra lya var de också med. Då hängde de i hallen som ni ser. Jag har fått tavlorna av min pappa. Han köpte Picassoprintsen till sin första egna lägenhet någon gång tidigt 60-tal, och lät rama in dem. Fint att nåt som han valde att sätta upp på väggen för drygt 50 år sen fortfarande får göra mänskor glada.

Mitt vardagsrum / sovrum. Jag sov i bäddsoffan. Kolla tjockteven! Vardagsrumslampan är en annan sak som hänger med än i dag, den sitter i taket i vårt vardagsrum. Den fyndade jag för 300 pix på en loppis i Taxinge. Han som sålde den berättade att den hade suttit i en gammal skola. Sånt är fint att veta tycker jag.

Hade fnatt på tavelväggar redan då, som ni ser. Och tänk vad märkligt, att sen några månader tillbaka bor min syster ca 50 meter från den här lägenheten. The loop of life. Så nu får jag skapa nya minnen, även i gamla miljöer.

SparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • härligt inlägg!! Kan du inte berätta vart du hamnade i och med lägenhetsbytet? 🙂

  ap 2017-08-14 22:25:57
  Svara
 • Vilket roligt och intressant inlägg! 😀 Tycker gamla lägenheten ser mysig ut! Tjocktvn gav ju riktiga nostalgikänslor 😀

  Amanda 2017-08-13 15:56:27 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • Lägenheten såg riktigt mysig ut!

  Josefine 2017-08-11 11:31:20 http://www.drottcompanyvasteras.se/
  Svara
 • Vanja! Jag måste bara skriva till er att min 8 månaders fullkomligt ÄLSKAR Nani & Josie! Hon bokstavligt talat hoppar när introt kommer ❤️ hoppas det kommer fler! Kram

  Kajsa 2017-08-11 09:29:32
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Är det sant? Men ÅÅÅÅHHHH! Jag och Niklas blir så sjukt rackarns glada! TACK för grym pepppppp! 😀

   Vanja Wikström 2017-08-12 12:29:48
   Svara
 • Vad fint att du delar med dig av det här! ✨ O väldigt kul att få läsa tycker jag!?

  Kristina 2017-08-10 22:13:11 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara
 • Kul inlägg 🙂

  Emma 2017-08-10 20:46:55
  Svara
 • Åh så fint golv det var i vardags/sovrummet! <3 min första egna lya låg på östervägen i råsunda, och nu i höst flyttar min lillasyster in på östervägen i huset mitt emot min första lya. I huset på virebergsvägen där jag bor, brukade mina fastrar köpa frallor efter en dag i råsundaskolan på typ 50-talet. Så kul med loop of life å historia tycker jag <3

  Josefin 2017-08-10 20:07:51
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Eller hur? Det var plastmatta när jag flyttade in, men den tog jag bort he he. På Östervägen bodde en av mina bästa kompisar väldigt länge, hängde där SÅ mycket!

   Vanja Wikström 2017-08-15 07:42:50
   Svara
 • Älskar älskar älskar ? sånna här inlägg! Ska kopiera fåtöljerna i hallen ?

  Evelina 2017-08-10 19:14:49 http://evelinaostlund.se
  Svara
Vanja Wikströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand