Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG BJUSSAR PÅ BLOPPIS!

                                                                                              I samarbete med Sellpy

Hörrni! Under Ensamma Veckan roade jag mig bland annat med att rensa lite till i min garderob, och det som jag valt att inte behålla bloppar jag därför bort på Sellpy. Som den här URFINA Odd Molly-klänningen, till exempel.

Obs obs att jag har klippt av den nertill eftersom den var alldeles för lång för mig (är 166 cm), och har i sedvanlig Vanja-anda inte sytt till kanten utan endast klippt. Men det är lätt kirrat om man vill ha en lite cleanare look.

Den här prickiga kjolen från Smiley Vintage är också up for grabs.

Likaså den här blommiga armyjackan. Älskar den, men har insett att jag alltid använder min andra armyjacka i stället, så nu får denna goding hitta ett nytt hem.

Har ÄLSKAT denna raring från Zara också, men nu är det dags för den att vandra vidare. Förhoppningsvis till någon av er!

Alla kläder säljer jag på Sellpy, en supersmart tjänst för alla som inte orkar/hinner kirra loppisar eller sköta säljet själva. Man beställer bara påsar på deras hemsida (gratis) och packar dem fulla med alla grejer man vill bli av med. Sen hämtar Sellpy upp påsarna hemma hos en och rensar, fotar och fixar annonserna. De sköter även sälj och leverans till den som köpt. Och så delar man på intäkterna från försäljningen. Apbekvämt. Och perfekt när man har ont om tid!

Ovan plagg och en massa fler hittar ni här!

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
Vanja Wikströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!