Nummer ett: Denna tokfina blombukett som stod och väntade pÃ¥ mig här hemma när jag kom hem frÃ¥n mamma. Tack skatten, I love you.â¤ï¸
Nummer två: Kortet som satt i blombuketten. Rackarns göllig framsida som synes, med en rackarns göllig text på baksidan:
Välkommen hem! Hoppas du får en mysig ensamvecka med massor av bacon och godis. Jag älskar dig! Din Lax.
Han e allt bra fin, den där Laxen alltså.
Nummer tre: Denna GALET fräsiga klänning som jag fyndade pÃ¥ Stadsmissionen för nÃ¥gon vecka sen. 95 pix, av märket ”Jennifer Collection”.? Lös Ã¥ ledig, gul och har prickar – alla rätt liksom! Givetvis ska ni fÃ¥ se den pÃ¥ i en kommande Momspo.
Nummer fyra: Alla fina bilder jag får från Niklas som visar hur grodan lever lajf på bästkusten.
Han har bland annat Ã¥kt bÃ¥t med kusin Ruben och kapten Oliven…
…och fÃ¥ngat livets första fisk i farmors famn.â¤ï¸
Nummer fem: Att jag bor i världens bästaste stadsdel, där man springer på såna här URGULLIGA initiativ när man är (var he he) ute å powerwalkar. Ekologisk pankis, anyone?
Nummer sex: Ovan tvÃ¥stegsraket. Att jag pimpat min dator med nya stickers (som jag fick i födelsedagspresent av Jossan, tack Ã¥ bock!), samt den lilla bananen som innehÃ¥ller handkräm – nÃ¥t jag är en mycket entusiastisk brukare av. Krämen doftar banan (sÃ¥klart!), och tuben är sÃ¥där mysigt mjuk när man klämmer pÃ¥ den. Ãlskar min lilla vardagsglädjebanan, hittas pÃ¥ Sephora.
Nummer sju: Regina Lunds debutplatta Unique. En av mina favvoplattor ever som jag nu återupptäckt. Kom 1997 och fyller således tjugo år i år (gaaaahhh vart tar tiden vääääägen för att vara lite klyschig) men är precis lika bra nu som då. Favoritlåten är Silent Green.
Nummer Ã¥tta: Att jag har lagat mat VARENDA kväll till mig själv, gott har det varit ocksÃ¥. Eller, lagat och lagat – jag har gjort klassisk Vanjamat. Som tallriken ovan där jag fräst pÃ¥ lite sötpotatisfalafel, stekt upp halloumi och gjort en busenkel bönsallad genom att köpa den där blandburken med bönor och matvete frÃ¥n Zeta ni vet (ÃLSKAR den, sÃ¥ bra mix ju!) och pimpat med soltorkade tomater, agavesirap, salt och peppar. à ssÃ¥ ekologisk hoummus till det. Gott, nyttigt och snabbt kirrat.
Nu är det er tur – vad är ni extra glada över just precis nu?