EN KLASSISKT OKLASSISK TISDAG, SEDD UR EN KLASSISK MOBILVINKEL

Den här vinkeln känner ni nog alla igen. Mobilvinkeln. Well, tänkte ni skulle få min tisdag via fyra bilder, tagna just ur denna vinkel.

Dagen började med poddis på Drömmis. Jag anlände i träningskläder eftersom jag tänkt gå en långprommis efter inspelningen. Jossan hälsade mig med frasen ”Heeeej hurtbulle!”, visade mig den här videon – och sen skrattade jag nästan så jag grät. HUR underbar??

När poddisen var inspelad körde vi lunchmöte i stället för långprommis över en väldans god vegosallad på Nytorget 6. Jag gick alltså och käkade lurre ”in my active wear” och kände mig precis som en av bruttorna i videon!?

Efter maten beställde vi in cappos, plockade fram datorn och brainstormade över namnet på vårt kommande projekt, det som vi sökte en grafisk designer till innan sommaren ni vet? Och hörrni – vi kläckte det! Namnet alltså. Och det känns SÅ bra! Älskar namnet, älskar grejerna vi ska göra (designen är nästan klar och det blir GALET fint!) och älskar att vi snart ska sjösätta ett projekt som vi verkligen tror på.

Efter lurren skildes jag å Jossan åt – och jag gick äntligen ut på min långprommis och kunde räcka ut tungan åt videobruttorna!?

Nu ska jag ut och träffa en bästis på frulle. Sen är dagens planer att rosta egen müsli (VAD HAR HÄNT MED MIG?!) och köpa världens finaste lampa som jag såg i en antikaffär i går.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • För längesedan i poddisen pratade du om att du inte har vårdat dina vänskapsrelationer etc etc och det skulle vara intressant att få höra nu – hur går det med det? Jag upplever det från bloggen/instagram som att du får till mer träffar med vänner och att du även tar dig tid att möta nya personer som du pratat med online! Skulle vara jätteroligt om du faktiskt skrev ett inlägg om detta eller om du vill ta upp det i poddisen! 🙂 Jag har känt att jag har tagit några vänner för givet, att jag inte behöver höra av mig och så har jag ändå förväntningen att de ska vara kvar. Efter ett snack med en av kompisarna visade det sig att hon kände precis samma sak och att vi känner att det inte gör någonting men att vi ska försöka få till fler kompis-dejter! Viktigt att få till stunder då man träffas irl. Vänner är livet <3
  All kärlek <3

  Cecilia 2017-08-03 11:20:07
  Svara
 • Alltså era bokstavs-kaffekoppar är SÅÅÅ snygga!

  Josse 2017-08-03 09:02:52 http://drottcompany.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!