ATT VÅGA STÄLLA KRAV & ATT VARA SANN MOT SIG SJÄLV

Veckans poddis spelades in i går på Drömmis, och handlar till stor del om självkänsla och att bli bättre på att stå upp för sig själv och sina åsikter – även när det blir obekvämt. Inspirerat av det jag skrev om häromdagen alltså.

Vi pratar om våra olikheter på den här fronten. Jossan är en mästare på att säga ifrån, och i vissa gemensamma möten vi haft har det fullkomligt krullat sig i min kropp när hon ställt krav utan pardon, och min instinkt varit att vara till lags. Jag har mycket att lära av henne på den fronten. Hon e en grym böna, min fina partner in crime.???⚡️

Följ oss på Inspirationstagram här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Det här är anledning till att jag älskar er podd (och er, era fantastiska bruttor!). Jag är ”precis tvärtom” från er dvs självkänslan är som oftast osmakligt bra men självförtroendet dalar titt som tätt. Peppas så otroligt av er och ert självförtroende så jag varje vecka får känslan av att jag är oövervinnerlig haha. Ni är grymma och fantastiska! Tack tack för att ni finns!

  Emma 2017-08-03 22:18:06
  Svara
 • Ska lyssna under kvällens löprunda ?

  Merce 2017-08-02 09:52:21 http://meerc.se
  Svara
 • Jeg kjenner meg virkelig igjen i dette med å være en people pleaser. Jeg jobber på sykehus som sykepleier, og dialog med leger og andre ”over” meg kan ofte være tøffe på grunn av dette. Har nok også mye å lære av Josefin. ”Stå på krava” som vi sier i Norge. Hehe… Ha en STRÅLENDE dag, inspirerende Vanja! Er så glad for at jeg fant bloggen, podden og DEG! Hurra. Klem.

  Erica 2017-08-02 08:38:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!